Kendi evlerinde bizi güç bela yenen Münich’e bu muhteşem ötesi Fener deplasmanda kaç tane atar sizce. Ben de 17-0 yener diye düşünüyorum Fb’nin.
@Arthur Morgan @Mihawk @Whitebear D
Hakem durdurursa 10 gol atarlar. Hakem adil olursa 20-0 yenerler.
Kendi evlerinde bizi güç bela yenen Münich’e bu muhteşem ötesi Fener deplasmanda kaç tane atar sizce. Ben de 17-0 yener diye düşünüyorum Fb’nin.
En az 5 leriz kanziKendi evlerinde bizi güç bela yenen Münich’e bu muhteşem ötesi Fener deplasmanda kaç tane atar sizce. Ben de 17-0 yener diye düşünüyorum Fb’nin.
Yapacak bir şey yok .d
Hakemin hangi renkleri tuttuğuna bağlı. Sarı Lacivet varsa rahat kazanır. Yoksa bir tık zorlanırlar. O da hakemin Ali Koç’tan ne kadar çekindiğine bağlı.Hakem durdurursa 10 gol atarlar. Hakem adil olursa 20-0 yenerler.
Hakemin hangi renkleri tuttuğuna bağlı. Sarı Lacivet varsa rahat kazanır. Yoksa bir tık zorlanırlar. O da hakemin Ali Koç’tan ne kadar çekindiğine bağlı.
En kötü Bayern’e denk geldiniz kanzi. Fred ve Dzeko ile 20 tane atariz kanzi.En az 5 leriz kanzi![]()
En kötü Bayern’e denk geldiniz kanzi. Fred ve Dzeko ile 20 tane atariz kanzi.![]()
Sana katılmıyorum. FB 17-0 yenilir ne demek ya kardeş.Kendi evlerinde bizi güç bela yenen Münich’e bu muhteşem ötesi Fener deplasmanda kaç tane atar sizce. Ben de 17-0 yener diye düşünüyorum Fb’nin.
Sana katılmıyorum. FB 17-0 yenilir ne demek ya kardeş.
Açılışı 18'den yapar BM![]()