@Sir Crocodile Timsah sizin borç biraz artmış. xd
Takımı savunuyorum zaten. Hakem yorumcularının kararlara ilişkin söylediklerini atıyoruz bana ne diyorsun, kendi görüşümüzü yazıyoruz objektif değilsin çekiyorsun. Seni ikna etmek gibi derdim de yok zaten zira Onoachu'nun iptal edilen golünde hakemin gol olduktan sonra düdük çaldığını bile videosu varken kabul etmiyorsun. Şimdi tutup verilen verilmeyenleri sayıp sonuca etki eden daha çok hata kimin lehine ve aleyhine diye şuraya yazsam ne değişecek yazmasam ne değişecek. :d Ondan yaz devam, benden bu kadar.Boş yangın tabiri falan kullanırken aynı hassasiyeti beklerdim senden. Trabzonsporumun açtığı yangına boş yangın tüpüyle müdahale etmeye çalışıyorsunuzHakemin maçın skoruna etki eden hamleleri fenerden yana. Hakemi savunacağına takımını savun kardeş
![]()
Euro bazında 500-600 civarlarında 200 civarlarına düşmüş, toplam borç bu. Sizin ki gibi kısım açıklaması değil ofsaytımsı. Sezon sonu 60-70 M bonservis geliri alırız yine, yarıya düşer...
@Sir Crocodile Timsah sizin borç biraz artmış. xd
Oda güzel hikaye. Benim anlamadığım 1 milyar kar açıkladı sizin kulüp geçen ama borç 1 milyar artmış o nasıl olmuş Timsah Ercanlar bey? xd500-600 civarlarında 200 civarlarına düşmüş, toplam borç bu. Sizin ki gibi kısım açıklaması değil ofsaytımsı. Sezon sonu 60-70 M bonservis geliri alırız yine, yarıya düşer...
Birde bunun hakkında yorumun ne Hacı İso yakında attırmadığım her adele için ben küfredeceksiniz diye bir açıklama yapar mı ? xdKaloriferci hocamın antrenman yaptırmayı bilmediği tescillendi İrfan Can'da adeleden gitmiş herhalde.
Mert Hakan,İrfan,Fred,King,Becao,Serdar,Cengiz sezon başı Emre Mor ve Ferdi. Atmayan adele kalmadı takımda. xd
Olum bu oyuncular boşa alınmadı. Ekonomist mi oldun şimdi de ofsaytımsı? Şuralara doğru gidiyor senin durumun vahim...Oda güzel hikaye. Benim anlamadığım 1 milyar kar açıkladı sizin kulüp geçen ama borç 1 milyar artmış o nasıl olmuş Timsah Ercanlar bey? xd
Birde bunun hakkında yorumun ne Hacı İso yakında attırmadığım her adele için ben küfredeceksiniz diye bir açıklama yapar mı ? xd
Tebrik ederim divan kurulunu, çok güzel hareket.
Faul pozisyonuyla düdük çalması arasında 2 saniye var. Golü ver VAR(sa) iptal etsin diyorum. Dibinde görüp çalmadıkların var maçta, kaç metre ileridekine nasıl bu kadar emin olabiliyorsun diyorum. VAR(sa) görüldüğü üzere(Tadic) mevzu Trabzonspor olunca müdahale etmiyor pozisyonlara. Ben o pozisyon özelinde genel bir sıkıntımı dile getirdim ama sen oraya saplanarak bir şeyler kanıtlama çabasına girdin sanki.Onoachu'nun iptal edilen golünde hakemin gol olduktan sonra düdük çaldığını bile videosu varken kabul etmiyorsun.
Bir gecede çöktü takım. Kesin kendilerine iddia oynadılar dün akşam