Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis takım büyük maç kazanamama alışkanlığına devam ediyor. Benim için büyük hayal kırıklığı oldu. İşten kafayı kaldırıp 5 dk telefona bakalım dedik keşke bakmasaydım. Arap Iso , Hunter hocanın oynattigı futbola karşı bir sey üretememiş. Korktuğum şey buydu işte.
Bak bana Güney Amerika bileti aldırma kardeş..... :D

Yok hiç geçmiş olsunluk bir durum yok, sadece Samet'in özellikleri Becao ve Djiku ile aynı değil, İsmail Hoca'nin yanılgısı burada oldu bence, ben de Samet'i çok beğenmiyorum ama Montella mesela çok iyi kullanıyor, İsmail Hoca da hatasını fark etmiştir, ADS maçında aynı kurgu ile oynayacağınızı düşünmüyorum. Ama İsmail Y. yok, Fred de iyileşmezse çok zorlu bir maç geçecek, ben İsmail Kartal'ın çağdaş bir futbol oynattığını düşünüyorum, nasıl bir plan kurgulayacak ADS maçı için meraktayım.
Başkan çağdaş futbol muhabbetine katılmıyorum. Arap Iso'nun b planı yok. Yıllar önce Alex'in savunma defolarını kapatmak için Mehmet Topuz'a yük biniyordu şimdi Tadiç ve Dzeko'nun yükü Fred ve Iso'nun dinamizmine bindi. Fred patladı Zajc poşet olduğu için takım kaldıramıyor. Bize 2 tane Mehmet Topuz gibi ciğersiz yedek lazımdı.

Reis takım büyük maç kazanamama alışkanlığına devam ediyor. Benim için büyük hayal kırıklığı oldu. İşten kafayı kaldırıp 5 dk telefona bakalım dedik keşke bakmasaydım. Arap Iso , Hunter hocanın oynattigı futbola karşı bir sey üretememiş. Korktuğum şey buydu işte.
Açık konuşayım ben de böyle bir şey beklemediğimi ifade etmiştim ama fırsat gelince dalga geçme şansını kaçıramazdım. İsmail hocayı ben beğeniyorum yalan yok, çok haksızlığa uğradı sizin takımda. Hani şampiyon olmanıza rıza göstereceksem kendi içimde bunun sebebi %90 İsmail hocadır. Gerisi de beğendiğim topçularınız için. Bizim maçlarda takılın da napıyorsanız yapın :ehe:

3. Olarak sen de gel, Anadolu takımlarından daha çok kollanıyorsunuzdur herhalde :D

TRT'nin bi ara en büyük 20 hakem hatası diye bir top listesi vardı. Yanılmıyorsam yarıya yakını Beşiktaş'ın aleyhineydi. :D

Türkiye'de hakemden gol yiyen tek takımız. Daha ötesi yok, olmayacak.

Ekleme: Mesajı atıp twitter'a geçtim, karşıma çıkan tweet.

Konum-yıl fark etmeksizin doğranıyoruz biz genelde. :D

Dün takımı hakem biraz cesur olsa az daha 5 leniyordu bugün çıkıp Galatasaray a sataşıyor.Rize'ye sabır versinmiş her Rize maçında Galatasaray kollanıyormuş.Tek özelliği babasının zengin olması olan bu adam babasının soyadı Koç olmasa Fenerbahçe kulüp binasına çaycı bile alınmayacakken önümüzdeki 20 yıl daha Fenerbahçe başkanı olsun tüm Galatasaraylıların ortak duasıdır.Her maçımız neden bir farkla bitiryormuş hakem kararları etkiliymiş.Galatasaray sezon sonuna kadar 1 farkla falan kazanarak gitsin hatta 90+5 de falan atsın 1-0 bitsin o kadar keyif alıyoruz ki şuan Ali Koç un ağlamasından.En büyük korkum tarihlerinin en pahalı kadrosunu kurup bu sezon şampiyon olamadıklarında koltuğu bırakması.

Başkan çağdaş futbol muhabbetine katılmıyorum. Arap Iso'nun b planı yok. Yıllar önce Alex'in savunma defolarını kapatmak için Mehmet Topuz'a yük biniyordu şimdi Tadiç ve Dzeko'nun yükü Fred ve Iso'nun dinamizmine bindi. Fred patladı Zajc poşet olduğu için takım kaldıramıyor. Bize 2 tane Mehmet Topuz gibi ciğersiz yedek lazımdı.
Sırf Ismail Yüksel'i kullanma şekli bile gösteriyor bence ama, anlaşamadığımıza anlaşalım:D Önceki mesajlarımda dediğim gibi, ben İsmail Kartal'ı,Okan Buruk'u ve Çağdaş Atan'ı çok beğeniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık