Diyorum ya size göre 5 penaltınız var.Hangisi 2 tane var deniyor zira.

Diyorum ya size göre 5 penaltınız var.Hangisi 2 tane var deniyor zira.
Objektifliğin için teşekkürler AlpaDiyorum ya verilmemiş 5 penaltınız var.
Lafı çevirme de cevap ver. Ben sorduğunuz herhangi bir pozisyondan lafı çevirip kaçmadım.Diyorum ya size göre 5 penaltınız var.![]()
Dediğin pozisyonları bilmiyorum. Bana göre maçta bir penaltısı var Fenerin o da Mehmet'in yaptığı.Lafı çevirme de cevap ver. Ben sorduğunuz herhangi bir pozisyondan lafı çevirip kaçmadım.
2 sayfa önce neden penaltı değil dedin o zaman?Dediğin pozisyonları bilmiyorum. Bana göre maçta bir penaltısı var Fenerin o da Mehmet'in yaptığı.
Dediğin pozisyonu biliyorum o penaltı değil.2 sayfa önce neden penaltı değil dedin o zaman?![]()
Fener kendisinden güçsüz takımları bizden çok daha iyi çözüyor ama bizim takım, kendi seviyesindekilere ya da üstündeki rakiplere karşı daha iyi bir takım. Savunma anlamında Galatasaray kolay kolay gol yemiyor. Tempo olarak bastığımızda Fener bizim kadar koşamaz. Gs'nin şimdiye kadar ki sorunu gol yapamaması. Ceza sahasına girme ve şut çekmede sizle aşağı yukarı aynıydık sanırım ama bizimkiler rahat rahat atamadı şimdiye kadar. Geçen sene de böyle bir sorun yaşamıştık bunu çözdüğümüz gibi takım açılmıştı. Birde bizim fikstür gerçekten inanılmaz kötüydü. Üstüne cl maçlarından önceki lig maçında çok basamıyorsun kontrollü oynuyorsun cl maçından sonraki lig maçında da yorgun oluyorsun. Bir şekilde şu ana kadar güzel götürdük ama cl aradan çıktıktan sonra kafasını lige vermiş bir Gs'yi, Fenerden daha üst seviye görüyorum.Prime döneminde süper kadroyla racon üstüne racon kestiği dönemde dahi Johnson'dan ayar yemiş takım GS. Derbi başka bir olay. Bizim as kadrodan daha baskın top oynamışlığınız yok. Bayern maçı ancak istisna olur.
Szy'nin verilmeyen penaltıyı yazmayıp Tadic penaltısını yaz,
Demediğim şeyleri diyorsun yazma ya.![]()
1 evet ama 2. nerede ?Onoachu'nun da 2 sarıdan kırmızı görmesi gerektiğini söyleyen çok.
Denswill topa kayıyor mu yoksa önündeki topa vuruyor mu tekrar bak istersen. Oraya hızla gelen İrfan.İrfanın bileğe kayarak müdahaleye gözünü yum
Sana objektifsin ya da değilsin hiç demedim ama şimdi söylüyorum, değilsinHakemin dk. 5'te hızlı oyna diye uyardığı adamlara 97'de geciktirmeden sarı verdiğini atla ama bana objektif değilsin de
Ekmek muhabbetini açan sensin fırıncı kardeş.Tadic faul yapmış diyen adama ekmek peşinde koşan sizsiniz çek. :d
Ha bu arada Onoachu'nun iptal edilen golü inceleyecektin, oradan ekmek çıkmayınca yan pozisyonlara mı düştün naptın?
Fener kendisinden güçsüz takımları bizden çok daha iyi çözüyor ama bizim takım, kendi seviyesindekilere ya da üstündeki rakiplere karşı daha iyi bir takım. Savunma anlamında Galatasaray kolay kolay gol yemiyor. Tempo olarak bastığımızda Fener bizim kadar koşamaz. Gs'nin şimdiye kadar ki sorunu gol yapamaması. Ceza sahasına girme ve şut çekmede sizle aşağı yukarı aynıydık sanırım ama bizimkiler rahat rahat atamadı şimdiye kadar. Geçen sene de böyle bir sorun yaşamıştık bunu çözdüğümüz gibi takım açılmıştı. Birde bizim fikstür gerçekten inanılmaz kötüydü. Üstüne cl maçlarından önceki lig maçında çok basamıyorsun kontrollü oynuyorsun cl maçından sonraki lig maçında da yorgun oluyorsun. Bir şekilde şu ana kadar güzel götürdük ama cl aradan çıktıktan sonra kafasını lige vermiş bir Gs'yi, Fenerden daha üst seviye görüyorum.
Tek hadiseler başka bir takıma uygulanmayıp sadece beşiktaşa uygulanan tarifelerden bahsediyorum.Anadolu takımlarına karşıyken bile bize özel kurallar kararlar uygulandığından bahsediyorum.Algılarınızı kapatıp yorum yapmaya başlamıyor musunuz beni benden alıyorsunuz.Kendi sahasında Anadolu takımına karşı 5 tane kırmızı kart gösterilen kollanan büyük takım var mı acaba bay Anadolu takımı savunucusu?İşiniz gücünüz hikaye masal anlatmak.Tek hadiselerden örnek veriyorsun ama ciddi olarak BJK'nin Anadolu takımlarından daha çok kollanmadigini mı düşünüyorsun![]()