Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prime döneminde süper kadroyla racon üstüne racon kestiği dönemde dahi Johnson'dan ayar yemiş takım GS. Derbi başka bir olay. Bizim as kadrodan daha baskın top oynamışlığınız yok. Bayern maçı ancak istisna olur.
Fener kendisinden güçsüz takımları bizden çok daha iyi çözüyor ama bizim takım, kendi seviyesindekilere ya da üstündeki rakiplere karşı daha iyi bir takım. Savunma anlamında Galatasaray kolay kolay gol yemiyor. Tempo olarak bastığımızda Fener bizim kadar koşamaz. Gs'nin şimdiye kadar ki sorunu gol yapamaması. Ceza sahasına girme ve şut çekmede sizle aşağı yukarı aynıydık sanırım ama bizimkiler rahat rahat atamadı şimdiye kadar. Geçen sene de böyle bir sorun yaşamıştık bunu çözdüğümüz gibi takım açılmıştı. Birde bizim fikstür gerçekten inanılmaz kötüydü. Üstüne cl maçlarından önceki lig maçında çok basamıyorsun kontrollü oynuyorsun cl maçından sonraki lig maçında da yorgun oluyorsun. Bir şekilde şu ana kadar güzel götürdük ama cl aradan çıktıktan sonra kafasını lige vermiş bir Gs'yi, Fenerden daha üst seviye görüyorum.

Szy'nin verilmeyen penaltıyı yazmayıp Tadic penaltısını yaz,
Demediğim şeyleri diyorsun yazma ya. :(
🙄
Onoachu'nun da 2 sarıdan kırmızı görmesi gerektiğini söyleyen çok.
1 evet ama 2. nerede ?
İrfanın bileğe kayarak müdahaleye gözünü yum
Denswill topa kayıyor mu yoksa önündeki topa vuruyor mu tekrar bak istersen. Oraya hızla gelen İrfan.
Hakemin dk. 5'te hızlı oyna diye uyardığı adamlara 97'de geciktirmeden sarı verdiğini atla ama bana objektif değilsin de
Sana objektifsin ya da değilsin hiç demedim ama şimdi söylüyorum, değilsin :D
Tadic faul yapmış diyen adama ekmek peşinde koşan sizsiniz çek. :d
Ekmek muhabbetini açan sensin fırıncı kardeş.
Ha bu arada Onoachu'nun iptal edilen golü inceleyecektin, oradan ekmek çıkmayınca yan pozisyonlara mı düştün naptın?

Fener kendisinden güçsüz takımları bizden çok daha iyi çözüyor ama bizim takım, kendi seviyesindekilere ya da üstündeki rakiplere karşı daha iyi bir takım. Savunma anlamında Galatasaray kolay kolay gol yemiyor. Tempo olarak bastığımızda Fener bizim kadar koşamaz. Gs'nin şimdiye kadar ki sorunu gol yapamaması. Ceza sahasına girme ve şut çekmede sizle aşağı yukarı aynıydık sanırım ama bizimkiler rahat rahat atamadı şimdiye kadar. Geçen sene de böyle bir sorun yaşamıştık bunu çözdüğümüz gibi takım açılmıştı. Birde bizim fikstür gerçekten inanılmaz kötüydü. Üstüne cl maçlarından önceki lig maçında çok basamıyorsun kontrollü oynuyorsun cl maçından sonraki lig maçında da yorgun oluyorsun. Bir şekilde şu ana kadar güzel götürdük ama cl aradan çıktıktan sonra kafasını lige vermiş bir Gs'yi, Fenerden daha üst seviye görüyorum.

Fenerin ilk zor maçıydı.

Tek hadiselerden örnek veriyorsun ama ciddi olarak BJK'nin Anadolu takımlarından daha çok kollanmadigini mı düşünüyorsun:D
Tek hadiseler başka bir takıma uygulanmayıp sadece beşiktaşa uygulanan tarifelerden bahsediyorum.Anadolu takımlarına karşıyken bile bize özel kurallar kararlar uygulandığından bahsediyorum.Algılarınızı kapatıp yorum yapmaya başlamıyor musunuz beni benden alıyorsunuz.Kendi sahasında Anadolu takımına karşı 5 tane kırmızı kart gösterilen kollanan büyük takım var mı acaba bay Anadolu takımı savunucusu?İşiniz gücünüz hikaye masal anlatmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık