Katılmıyorum.Onun için çok geç ama çıkarma hakkı vardı. Yaktı bizi İso.![]()
Katılmıyorum.Onun için çok geç ama çıkarma hakkı vardı. Yaktı bizi İso.![]()
Bu maç bizim için üzücü bir kayıp oldu. Bu kadar. Çok derin analizler kasmaya gerek yok. Eksikler az buz değil ekstrem bir tablo bizim için.Becao'yu pek bilmiyorum ama Djiku'yu izlediğim maçlarda Sanchez havası vardı yani onun etkisi kesinlikle hissedilmiştir.
Samet'in salakliklari olmasa yine kazanabilirdik bir nebze, eksikleri hissetmenin yanında kişisel olarak batırdılar. İlk gol öncesi ileriye pas hatası var, devamında Visca kovalıyor hadi o hızlı diyelim ama o leş pas ne rakibe?Bu maç bizim için üzücü bir kayıp oldu. Bu kadar. Çok derin analizler kasmaya gerek yok. Eksikler az buz değil ekstrem bir tablo bizim için.
İkincisi edit değil maalesef gerçekKahkaha attım
Kimsenin standart performans beklediğini sanmıyorum ama herkes mevcut imkânlarla en iyisini bekler yahut hocanın oyun okumasını. Zajc ne defansa katkı sundu ne hücuma ne doğru dürüst top dağıttı. Etkisiz elemandı ve 73 dakika katlandın ona. Crespo hiç değilse defansif katkı sunuyor. Orta saha hiç olunca tek seçenek kanatlar kaldı ve rakip de oraları iyi kapadı. Bats yerine Kent ya da Emre daha makul olurdu. Çünkü hızlı oyuncular bunlar, yarıp geçebilirler, duran top alabilirler. Duruma göre İrfan ortaya çekilebilirdi. Yapılacak şeyler vardı, maç her şeye rağmen alınabilirdi, TS bir şey oynamadı. Şişiririp şişirip durdular, bizim kişisel hatalar yapacağımız tuttu, onların bir oyuncusunun kariyer golünü atacağı tuttu derken maç gitti.Sakatlıklar teknik ekipten veya doktorların çapsızlığından kaynaklı bir durumsa ancak orası eski yazar. Talihsizlikse yapacak bir şey yok dünya üzerindeki hiçbir takım defansında bu kadar eksik varken standart performansını ortaya koyamaz.
Bir iki penaltı daha çalınsa cevrilirdi aynen.Maç çevrilebilirdi. Bakın beraberlik demiyorum, çevrilebilirdi bile. Ama hamleler ateşlemedi bilakis ateşi söndürdü. Neyse, sağlık olsun. İnşallah şampiyonluğu göğüsleriz. Yeter da kaç sene oldu.
Fırat Karanlıkus :