Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi de hangisi gerçekten zorluydu? Bu ligde derbilerde ezilen kolay kolay şampiyon olamaz. Benim önceliğim Konferans değil, dokuz yıldır şampiyon olamıyoruz biz. Ben puan kaybına da üzülmüyorum, bir puan farktan ne olacak? Ama yaptığı hamleler hoca olmadığını gösteriyor. Takım tamken kalite farkıyla ezebilirsin, hocalık kötü zamanda belli olur. Seni duyan da sanır Sergen yahut Abdullah olsa başımızda onlar 19'da 19 yapamazdı bu kadroyla. Ama tersi şekilde onlar bu maçı alabilirdi. Ha onları beğendiğimden, istediğimden değil ama İsmail harbi kötü. Bu kadronun teslim edileceği adam değil.
Bunu yazmak için maç kaybedilmesini mi bekledin? 19'da 19'u da tamamen tesadüfe ve kadroya bağlamana katılmıyorum neyse.

Karar 6: Oyun alanı üzerinde herhangi bir yerde hakemi aldatmaya yönelik yapıldığı
tespit edilen her türlü hareket sportmenlik dışı olarak değerlendirilecektir.

Bu tür pozisyonlarda yorum durumu oluyor elbette oluyor. Çünkü bu kuralı açıklarken FıratA. aldatma olması için temas olmamasına gerek yok dedi.
Yani temas var ama penaltılık pozisyon değil ve hakem oyuncunun kendisini aldattığını düşünüyor. Bu durumda bile kartla cezalandırabilir.

Ancak eğer temas olmadığını gördüyse ve dengesi bozulup düşme vs. gibi bir durum yoksa kuralı uygulamak zorunda.

Yani eğer burada hakem pozisyonu doğru görüp kart vermediyse kuralı uygulamamış. Osai kırmızıdan atılmalıydı.
Ama dengesi bozuldu veya ufak önemsiz bir temas sebebiyle düştü vs. şeklinde gördüyse kuralı doğru uygulamış ama sadece pozisyonu tam göremediği için kuralı yanlış uygulamış demek gerekir.
FıratA:

Tüm kararlara hakem yorumu dersin şu dersin bu dersin. Ama bu pozisyonun yorumu yok (Osa'nin atlaması). Zaten ikinci sarıdan kırmızı da ben yönetici olsam diğer pozisyonlarda hakemin puanını kırarım vs. ama bu pozisyonun açıklamasını yapmadığı süece geçer notu vermem. Bu hata değil vs. tarzında bir açıklama yaptı. TV 8,5 Youtube kanalına atarlar zaten oradan bakabilirsiniz tam açıklamaya.

Yani dediğim gibi bu kuralda takdir hakkı var hakemin evet ama bu takdir hakkının böyle pozisyonlarla ilgisi yok. Zaten böyle biliyordum kuralı ama emin olmak için baktım.

Bilerek vurmayınca kırmızı oluyor diye biliyordum Timsah Ercanlar bey. xd
Vurmuyor ofsaytımsı, Torreira'nin dirseğine verilmiyor sarı buna 2. sarı veriyor hakem. Objektifliğin yine belli oluyor. :S
Datte:

İsmail Yüksek, ilk yarı rakibinin ayağına hayvan gibi basmıştır. Sarı kart görmesi gereken bu pozisyonda gtü kurtarmış ve oyunda kalma süresini uzatmıştır!
Bu da doğru olabilir ama hakem kör oğlu gibi, Szymanski'nin penaltısı verilmiyor basma ve devamında süpürme olmasına rağmen.

Yine İrfan'ın bileğine yapılan hareket falan var. Yani bazılarının hakem algısı yapıp kendilerinin hakemle kazanmalarının üstünü kapatma çabasını görmek lazım...

Yani sende biliyorsun ki Torreira falan bazen bunların çok daha fazlasını yapıp kart görmüyor. Daha dün ki maç dirsek attı kart falan görmedi, bugün 2. sarı çıkabiliyor İsmail için. GS'ye veremiyorlar bunları...

Vurmuyor ofsaytımsı, Torreira'nin dirseğine verilmiyor sarı buna 2. sarı veriyor hakem. Objektifliğin yine belli oluyor. :S

Bu da doğru olabilir ama hakem kör oğlu gibi, Szymanski'nin penaltısı verilmiyor basma ve devamında süpürme olmasına rağmen.

Yine İrfan'ın bileğine yapılan hareket falan var. Yani bazılarının hakem algısı yapıp kendilerinin hakemle kazanmalarının üstünü kapatma çabasını görmek lazım...

Yani sende biliyorsun ki Torreira falan bazen bunların çok daha fazlasını yapıp kart görmüyor. Daha dün ki maç dirsek attı kart falan görmedi, bugün 2. sarı çıkabiliyor İsmail için. GS'ye veremiyorlar bunları...
O pozisyona penaltı verilmez

Bunu yazmak için maç kaybedilmesini mi bekledin? 19'da 19'u da tamamen tesadüfe ve kadroya bağlamana katılmıyorum neyse.
Yahu iyi giderken nasıl anlatacaksın bunu? Kalite farkı kendisini gösteriyor, ezip geçiyorsun. Ama farklı kulvarlarda yarışıyoruz, sakatlıklar olacak, kart cezalıları olacak vs. Senin hocalık da o zaman sınanacak. Al, ilk sınamada kaldı. Yine de elbette umudumu kesmedim ama umut vermiyor böyle maçlar için. İnşallah toparlar diye dua etmekten başka çare yok. Bu kadro şampiyon olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık