Kahkaha attım
Asıl stoperlerin eksikliğini daha fazla hissettik. Onoachu mu neyse adının yazılışını tam bilmiyorum. Uzun topları bu kadar rahat alamazdı muhtemelen Djiku ve Becao olsa. Gerçi Zajc da havuza düşenleri toplamakta çok eksik kaldı. İki eksik birbirini beslemiş gibi duruyor.Bu arada özeti izledim. Eksiklerine rağmen Fener iyi oynamış. Rakip de Trabzon sonuçta eksiklerle anlaşılabilir bir puan kaybı ki Fred gibi çok çok önemli bir parça eksikti.
Zajc'ın eksik kalmadığı bir şey mi var? İki metre öteye pas atamıyor Allah'ın belası.Asıl stoperlerin eksikliğini daha fazla hissettik. Onoachu mu neyse adının yazılışını tam bilmiyorum. Uzun topları bu kadar rahat alamazdı muhtemelen Djiku ve Becao olsa. Gerçi Zajc da havuza düşenleri toplamakta çok eksik kaldı. İki eksik birbirini beslemiş gibi duruyor.
Becao'yu pek bilmiyorum ama Djiku'yu izlediğim maçlarda Sanchez havası vardı yani onun etkisi kesinlikle hissedilmiştir.Asıl stoperlerin eksikliğini daha fazla hissettik. Onoachu mu neyse adının yazılışını tam bilmiyorum. Uzun topları bu kadar rahat alamazdı muhtemelen Djiku ve Becao olsa. Gerçi Zajc da havuza düşenleri toplamakta çok eksik kaldı. İki eksik birbirini beslemiş gibi duruyor.
Hocaya yazar. Pas vermeyi öğretmesi lazımdı.Zajc'ın eksik kalmadığı bir şey mi var? İki metre öteye pas atamıyor Allah'ın belası.
Onun için çok geç ama çıkarma hakkı vardı. Yaktı bizi İso.Hocaya yazar. Pas vermeyi öğretmesi lazımdı.