Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada özeti izledim. Eksiklerine rağmen Fener iyi oynamış. Rakip de Trabzon sonuçta eksiklerle anlaşılabilir bir puan kaybı ki Fred gibi çok çok önemli bir parça eksikti.

Tabii yine de Trabzon çok büyük bir iş başarmış orası ayrı. Tekrar tebrik ederim.

Maç çevrilebilirdi. Bakın beraberlik demiyorum, çevrilebilirdi bile. Ama hamleler ateşlemedi bilakis ateşi söndürdü. Neyse, sağlık olsun. İnşallah şampiyonluğu göğüsleriz. Yeter da kaç sene oldu.

Bu arada özeti izledim. Eksiklerine rağmen Fener iyi oynamış. Rakip de Trabzon sonuçta eksiklerle anlaşılabilir bir puan kaybı ki Fred gibi çok çok önemli bir parça eksikti.
Asıl stoperlerin eksikliğini daha fazla hissettik. Onoachu mu neyse adının yazılışını tam bilmiyorum. Uzun topları bu kadar rahat alamazdı muhtemelen Djiku ve Becao olsa. Gerçi Zajc da havuza düşenleri toplamakta çok eksik kaldı. İki eksik birbirini beslemiş gibi duruyor.

Asıl stoperlerin eksikliğini daha fazla hissettik. Onoachu mu neyse adının yazılışını tam bilmiyorum. Uzun topları bu kadar rahat alamazdı muhtemelen Djiku ve Becao olsa. Gerçi Zajc da havuza düşenleri toplamakta çok eksik kaldı. İki eksik birbirini beslemiş gibi duruyor.
Zajc'ın eksik kalmadığı bir şey mi var? İki metre öteye pas atamıyor Allah'ın belası.

Becao'yu pek bilmiyorum ama Djiku'yu izlediğim maçlarda Sanchez havası vardı yani onun etkisi kesinlikle hissedilmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık