Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Yusuf Günay'dan başka mesele tartışmam bu maç için. GS'nin Avrupa maçına gitti hadi dedik Avrupa, yöneticiniz ve eski başkanınız işini iyi yapıyor/yaptı GS'yi iyi temsil ediyor dedi, hadi dedik bu açıklama onları bağlar ama lig maçına TFF yöneticisi gidinde hadi "x" denecek mesele kalmıyor ortada.
Gitmesin. Hatta görevden el çektirilsin. Ama bir kulüple ilişkilerini sürdüren yönetici ve denetçiler için de bu yapılsın. Ayrıca konumunu desteklediği takım için kullanan bu anlamda iletişim kuranlar da.

Yoksa hakemler dahil. Rakip takımda top koşturanlarda dahil, futbolun içinde olanlar elbette bir büyük takımı destekliyor veya sempati duyuyordu önemli olan bunu görevi ilişkili noktalara taşımaması.

Bundan bağımsız senin gündemin bu olabilir ama şuan GS'lilerin gülmekten karnı ağrıyordur önce bir durum soluklanmalarını beklemen lazım. : ))

Fener'in de rakibinin de penaltıları verilmez. Ortalık yıkılır GS'yi kolluyorlar.

Ortada ne penaltı ne gol öncesi faul vardır ama GS kollanıyordur. Bunun birebir aynısı GS'ye penaltı olarak verilse kıyameti koparacaklar da aynı kişiler.

Bu algının tüm sebebi GS tarafı çoğunlukla hakemler kötü derken, Fener tarafının kendi maçı olsun veya olmasın GS kollanıyor algısı yapmaya çalışması.

Bu algı bin kere patlasa değişmez çünkü yaptırımı yok ve gerçekten işe yarıyor.

Sözüm buradaki fenerli arkadaşlara değil bu arada. Buradaki üç beş kişinin kendi arasındaki muhabbet değil mesele bilinçli ve art niyetli yapılanlardan söz ediyorum. Buna illaki buradan da düşenler olur. Ki @Daredewill de düşmüş. Bazen bizim @RedAcT de düşüyor gözümden kaçmıyor : P
He aynen bir pozisyon üzerinden tüm her şeyi unutalım demek ki gsye algı yapılıyormuş diyelim tertemiz lig diyelim devam edelim peki :oops:

Başka maçlarda da hakemlerin tepkilerini görüyoruz. Kıyas da bir yetenek bak bunu da kullan.
Başka maça gerek yok, hakemler kötü zaten. Daha maçın başında Abdülkerim'den omuz omuza adam topu aldı Gs lehine faul verdi hakem. Geçen haftaki Abdülkerim'in pozisyonu daha sertti oynattı. Kalite yok. Dk 30 kasımpaşa vakit geçirmeye oynuyor. Sanki Gs hakemler ile maçları alıyor. Bu algıya gerek yok.

He aynen bir pozisyon üzerinden tüm her şeyi unutalım demek ki gsye algı yapılıyormuş diyelim tertemiz lig diyelim devam edelim peki :oops:
Lig temiz demedim ben de ortada bir pozisyonluk bir durum yok. Bilinçli bir algı olduğu da ortada. Her maç yapılan mevzu. Ve buradaki problem birilerinin senin ifade ettiğin gibi kendilerini hem tek temiz kulüp görmesi hem de sürekli sadece kendisi üzerinde oyunlar oynandığını düşünmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık