Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsanların gördüğü görüntüye göre konuşması normal değil mi? Net açıdan yumruk atmış olsaydı sen ne yapmış olacaktın?
Problem yumruk attığına dair görüntü olmadan "kara gece" propagandası yapılması.

Videoya dikkatli bakınca zaten iki eliyle ittiği gözüküyordu ve göğsüne doğru hamle yapmış gibi gözüküyordu zaten ama görüntü net değil ben öyle gördüm diyene zaten diyecek bir şey yok. Böyle bir maçta bile twitter muhabbetlerine gülmemek elde değil ama. Bilinçli bir algı çalışması yapıldığı açıkça ortada.

Tamam da insanlar da görüntü ortaya çıktıktan sonra öyle yapmadı ki zaten. Bozuk görüntü ile yaptıkları yorum o yondeydi

Bozuk görüntü üzerinden ''hakem kolluyor, kırmızı verilmedi, şike'' dersen aksi çıkınca böyle karşılık verilir. Böyle konularda 10-15 dakika beklense zaten gerçek görünecek. O zaman biz de doğru neyse onu yazarız.

Net görüntü düşmemiş, GS şikeci falan filan. Sence bu tepki makul mu?

Bozuk görüntü üzerinden ''hakem kolluyor, kırmızı verilmedi, şike'' dersen aksi çıkınca böyle karşılık verilir. Böyle konularda 10-15 dakika beklense zaten gerçek görünecek. O zaman biz de doğru neyse onu yazarız.

Net görüntü düşmemiş, GS şikeci falan filan. Sence bu tepki makul mu?
Şu algıya düşüp ben bile kırmızı dedim sonra gerçekler ortaya çıktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık