Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bozuk görüntü üzerinden ''hakem kolluyor, kırmızı verilmedi, şike'' dersen aksi çıkınca böyle karşılık verilir. Böyle konularda 10-15 dakika beklense zaten gerçek görünecek. O zaman biz de doğru neyse onu yazarız.

Net görüntü düşmemiş, GS şikeci falan filan. Sence bu tepki makul mu?
Bu bir haftalık olay değil ki aha yeni hakem penaltı verdi diye maç verilmiyor. Adamın stattan çıkması vs biriken bir şey bu. Geçen seneki olaylar da ortada.

Şu algıya düşüp ben bile kırmızı dedim sonra gerçekler ortaya çıktı.

Kırmızı da denir, sıkıntı bu değil. Hakem üzerine 50 şey yazıldı, Apo yumruk atmış diyen var. Bein'e bille salladılar.

Özete eklenmiş görüntü, videoda yüze temas yok. 10 dakika önce şikeci, hak yiyici, tarafgir dediğin her laf asılsız çıkıyor.

Gereksiz şeyler. Her şey netleşsin, sonra yine salla.

Aynen, bileri ''penaltılar verimedi'' falan yazmış. Onları tartışalım. Hangi ''penaltılar'' verilmemiş mesala? 10 tane penaltısı yenmiş rakibin sanırım.
Ben Yusuf Günay'dan başka mesele tartışmam bu maç için. GS'nin Avrupa maçına gitti hadi dedik Avrupa, yöneticiniz ve eski başkanınız işini iyi yapıyor/yaptı GS'yi iyi temsil ediyor dedi, hadi dedik bu açıklama onları bağlar ama lig maçına TFF yöneticisi gidinde hadi "x" denecek mesele kalmıyor ortada.

Bu bir haftalık olay değil ki aha yeni hakem penaltı verdi diye maç verilmiyor. Adamın stattan çıkması vs biriken bir şey bu. Geçen seneki olaylar da ortada.

Sana göre öyle de, sen 10 dakika sonra net olmayan görüntü üzerinden insanların taraftarı kulübe her yakıştırmayı yaptın. Sonra gerçek olmadığı ortaya çıktı, o kişiler sana daha farklı bakar. Netleştikten sonra hep beraber sallayalım. Maçın sıcağıyla hakarete varan laflar etmenin sonuçları böyle kötü oluyor işte.

Fener'in de rakibinin de penaltıları verilmez. Ortalık yıkılır GS'yi kolluyorlar.

Ortada ne penaltı ne gol öncesi faul vardır ama GS kollanıyordur. Bunun birebir aynısı GS'ye penaltı olarak verilse kıyameti koparacaklar da aynı kişiler.

Bu algının tüm sebebi GS tarafı çoğunlukla hakemler kötü derken, Fener tarafının kendi maçı olsun veya olmasın GS kollanıyor algısı yapmaya çalışması.

Bu algı bin kere patlasa değişmez çünkü yaptırımı yok ve gerçekten işe yarıyor.

Sözüm buradaki fenerli arkadaşlara değil bu arada. Buradaki üç beş kişinin kendi arasındaki muhabbet değil mesele bilinçli ve art niyetli yapılanlardan söz ediyorum. Buna illaki buradan da düşenler olur. Ki @Daredewill de düşmüş. Bazen bizim @RedAcT de düşüyor gözümden kaçmıyor : P

Ben Yusuf Günay'dan başka mesele tartışmam bu maç için. GS'nin Avrupa maçına gitti hadi dedik Avrupa, yöneticiniz ve eski başkanınız işini iyi yapıyor/yaptı GS'yi iyi temsil ediyor dedi, hadi dedik bu açıklama onları bağlar ama lig maçına TFF yöneticisi gidinde hadi "x" denecek mesele kalmıyor ortada.

Maçta zaten tartışılacak bir şey yok. Dediğin gibi Yusuf Günay konusu tartışılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık