İkinci golden önce pozisyon penaltı değilse maç temiz sayılırGol pozisyonu bu
Abdulkerimin müdahalesi de kırmızılık değil bence. Adam'ın abartılı atlayışını yan hakem de orta hakem de görüyor direkt. Öncesinde o Abdulkerime vurduğu için ikisine de sarı veriyor.
Özetten pozisyona tekrar bakarım ama benim gördüğüm kadarıyla kırmızılık bir şey yok. Karşılıklı bu durumlarda birinin eli yüzüne gelip kendini yere fırlattı diye direkt kırmızı verilebiliyorsa verir o ayrı ama gördüğüm kadarıyla öyle bir pozisyon değil. Özet düşünce tekrar bakmak lazım tabii.
Her hafta kara gece diye tag açıyorlar. Komedi halini aldı.Oooo mesai başlamış
Direkt kendi takımlarından örnek vermek gerekiyor bazen.Şimdi direkt GS diyerek sanki sadece GS'ye penaltı çalınıyor gibi bir yargı oluşuyor. Ben objektif bir şekilde görmek istiyorum pozisyonları diğer türlü holiganca yaklaşım oluyor. Ne kadar sinir olsamda bazı paylaşımlara, tarafsız olmak istiyorum.
Her hafta kara gece diye tag açıyorlar. Komedi halini aldı.![]()
Erden reis yok fotoda o da olsa keşke#yeniprofilfotoğrafı
Geçen maç Zaha'nın pozisyonuna penaltı demiştim çünkü bana göre Zaha'nın müdahalesinin uzunluğu şiddetten bağımsız oyuncuyu bozacak derecedeydi.İkinci golden önce pozisyon penaltı değilse maç temiz sayılır
Fatih hoca şu yazıyı görse inme inerdi...Erden reis yok fotoda o da olsa keşke![]()