@Sogotoh Reis'in affına sığınarak onun yerine cevaplıyorum.Yapma gözünü seveyim, orada temas var. Bari sen yapma.
"Ben temas yok mu dedim?"
@Sogotoh Reis'in affına sığınarak onun yerine cevaplıyorum.Yapma gözünü seveyim, orada temas var. Bari sen yapma.
Akan oyunda o bana penaltı gibi geldi. Sonraki gösterimde acısı berbattı üstüne konuşulmadı bile
Maçın tamamını izlemedim, dedim ki tartışmalı pozisyonlara bakayım. Bir tek tribün çekimi Apokerim'in kırmızını gördüm. Diğerlerinde tribün çekimleri var ama onlarda net değil. Apokerim'in müdahalesi direkt kırmızı kart aynısını Larin, Siopis'e yapmıştı. VAR ve hakem direkt kırmızı deyip oyuncuyu atmıştı. Eğer bu müdahale kurallara göre( Artık hangisi kural bilemiyorum, kimine göre sarı verip geçiceksin.) kırmızı ise kırmızının verilmesi gerekiyordu. Penaltı ve Zaha'nın golden önceki pozisyonunu tribün çekimi gördüğüm için bir şey diyemiyorum.
Zaha’nın golden önceki pozisyonu kahkaha attırdı
Maçın tamamını izlemedim, dedim ki tartışmalı pozisyonlara bakayım. Bir tek tribün çekimi Apokerim'in kırmızını gördüm. Diğerlerinde tribün çekimleri var ama onlarda net değil. Apokerim'in müdahalesi direkt kırmızı kart aynısını Larin, Siopis'e yapmıştı. VAR ve hakem direkt kırmızı deyip oyuncuyu atmıştı. Eğer bu müdahale kurallara göre( Artık hangisi kural bilemiyorum, kimine göre sarı verip geçiceksin.) kırmızı ise kırmızının verilmesi gerekiyordu. Penaltı ve Zaha'nın golden önceki pozisyonunu tribün çekimi gördüğüm için bir şey diyemiyorum.
Bir kaç açıdan penaltı pozisyonunun görüntüsü yoksa bir şey diyemem. Malum bir açıdan normal müdahale gibi geliyor diğer açıdan faul olduğu net gözüküyor. Tribün çekiminde Nelson'un müdahalesi hafifmiş gibi geldi ama dediğim gibi diğer açıdan görmek lazım.Akan oyunda o bana penaltı gibi geldi. Sonraki gösterimde acısı berbattı üstüne konuşulmadı bile
Ben de buna ek olarak Kasımpasanın bir pozisyonunu gördüm top ayaktan çıktıktan sonra temas oluyor daha önce gs çok benzer bir pozisyonda penaltı kazanmış
Ben şahsen o pozisyon dışında birşeye çok takilmadim. Çünkü o pozisyon sonrasında Kasımpaşa afalladi gol yedi. Eğer penaltı değilse benim zaten maçta çokta umursayacagim bir pozisyon olmazBir kaç açıdan penaltı pozisyonunun görüntüsü yoksa bir şey diyemem. Malum bir açıdan normal müdahale gibi geliyor diğer açıdan faul olduğu net gözüküyor. Tribün çekiminde Nelson'un müdahalesi hafifmiş gibi geldi ama dediğim gibi diğer açıdan görmek lazım.
Şimdi direkt GS diyerek sanki sadece GS'ye penaltı çalınıyor gibi bir yargı oluşuyor. Ben objektif bir şekilde görmek istiyorum pozisyonları diğer türlü holiganca yaklaşım oluyor. Ne kadar sinir olsamda bazı paylaşımlara, tarafsız olmak istiyorum.Ben de buna ek olarak Kasımpasanın bir pozisyonunu gördüm top ayaktan çıktıktan sonra temas oluyor daha önce gs çok benzer bir pozisyonda penaltı kazanmış
Gol pozisyonu bu