Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dediğin pozisyonu bilmiyorum daha doğrusu hatırlamıyorum bu maçtaki pozisyon özelinde diyorum. Ama sonuçta bize verildi onlara da verilsin bakış açısında taraftar olarak haklı olsan da doğru değil.

Kuralları bu manada tam olarak bilmiyorum sadece izlediğim kadarıyla yapılan hareketlerin niyeti ve şiddetinden ikisine de sarı verilmesi bence doğru.
İşte o zaman burada da kırmızı olduğunu konuşmuştuk, yorumcular ve hakemlerde kırmızı demişti. Larin normalde burada adamın eline vurmak istiyor ama malum dinamik bir pozisyon olduğundan suratına geliyor. Mesela burada Siopis tutmaktan sarı ve oyuncuya tahrikten 2.sarı verilip Larin'le birlikte atılması gerekiyordu. Eğer buna rahat bir şekilde kırmızı diyebiliyorsak Apokerim'inkine de kırmızı dememiz gerekiyor.

İşte o zaman burada da kırmızı olduğunu konuşmuştuk, yorumcular ve hakemlerde kırmızı demişti. Larin normalde burada adamın eline vurmak istiyor ama malum dinamik bir pozisyon olduğundan suratına geliyor. Mesela burada Siopis tutmaktan sarı ve oyuncuya tahrikten 2.sarı verilip Larin'le birlikte atılması gerekiyordu. Eğer buna rahat bir şekilde kırmızı diyebiliyorsak Apokerim'inkine de kırmızı dememiz gerekiyor.
Görüntüsü yok yerde yuvarlanan 2 numaranın bu maç temas olmadan atladığı 5 tane daha pozisyon var en az. Bein görüntü çıkarmazsa bize zarar ben vurduğunu düşünmüyorum ikiliyi ayıran 4. hakem orta hakemde tüm pozisyonu izledi olduğu yerden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık