Hak yemekte tüm topçuları üst üste koysak hepsinden hak yer.Bu arada ha 5 balondoru olsun ha 8. Hatta 3 balondoru olsa bile Messi 2 gömlek daha üst topcudur Ronaldodan
Hak yemekte tüm topçuları üst üste koysak hepsinden hak yer.Bu arada ha 5 balondoru olsun ha 8. Hatta 3 balondoru olsa bile Messi 2 gömlek daha üst topcudur Ronaldodan
İyi de ben zaten ifade özgürlüğü diyorum ama ligimizde normal karar. Ben doğru demiyorum bizim ligte böyle hep böyleydi, değişmez diyorum.Şu eskiden bize yapıldı şimdide farklı birine yapılsın demek bence bizim milletcek en büyük sorunumuzdur. Etik anlayışımız eyyamciliktan oluşuyor.
Tamam zamanında yapılmış evet. FT naif konuşmuş ceza yemiş. FT ve Galatasaray sonuna kadar haklıdır. Şuan ama bu durumda da biz haklıyız.
Ben mesela şike sürecini reddetmiyorum, belli senelerde fener yapıp şampiyon oldu bu bariz bence. Ama son senelerde Galatasarayin da bu konularda girişimleri olduğunu düşünüyorum.
Sonuç olarak mantığın bizim canımız yanarken sıkıntı yoksa, başkasının canıda aynı yansindan ziyade. Biz yaparken de yanlıştı şimdide yanlış olması lazım bence
DüzenledimKariyerini bitirdiği tüm topçuları üst üste koysak hepsinden daha üstündür
Çok hakka girdi haklısınDüzenledim
Ah be usta şöyle hissettim bir anÇok hakka girdi haklısın![]()
İsmail Hoca paylaşılan açıklamadan dolayı sevk edildiyse ceza almaz. En azından bence almamalı. Sevk edilmesi de gereksiz bence ama cezalık bir durum olmamalı.HAKEMLERDEN YORULDUK"
El pozisyonu vardı. Ancak VAR, Türkiye'de yine çalışmadığını ortaya koydu. Mevcut düzendeki VAR hakemleri yetersiz ve tehlikeli. Golümüz VAR'dan döndü. Ancak rakip ceza sahasında elle oynama da penaltı. Orta hakem uyarılmalıydı. Hakemlerle uğraşmaktan yorulduk.
TÜRK FUTBOLUNUN SIKINTISI"
İkinci yarı uzatma süresi... Kaleciye bir sarı kart bile çıkmadı. Türk futbolunun en büyük sıkıntısı hakemler! Bugün bir kez daha ortaya çıktı. VAR sistemi kötü çalışıyor, tekrar gördük.
YILLARDIR HAKKIMIZ YENİYOR"
Türkiye'de Galatasaray'ın hakkı yıllardır yeniliyor. İyi değildik, altını çizeyim ama VAR hakemlerinin oyuna etkisi üzücüydü.
Ayrı ayrımaçlardan sonra değil ha, 1 maçın ardından dedikleri bunlar
Bu adamlar Bayern'e karşı şampiyon olduklarında da muhtemelen seninki çatır çutur haklarını yemiştir bunların xDAh be usta şöyle hissettim bir an![]()
En prestijli diye en zor olmuyor. Burda senenin en iyi oyuncusu belirliyor. Epl + Şl yapmış. Suudi Arabistan la maç yapılan ortamdam kiyaslanmıcak kadar zor bir ortam oralar.Kulüp futbolunda farklı milletlerden oyuncuları tek bir takıma toplayıp daha uzun süre ve daha sık bir takvimde sistemli şekilde oynatma şansı olduğu için oynayan futbolun kalitesi yüksektir ama organizasyon olarak dünya kupası futbolun en prestijli ve en önemli organizasyonudur. Kazanması da her yıl düzenlenen ve süper takımlar kurmana imkan sağlayan kulüp futbolunun şov sahnesi olan şampiyonlar liginden daha zordur. Şl'de ilk sekize giren takımların çoğunun eline herhangi bir üst düzey ülke takımı dolu dolu verir. Sen arada bir çıkan süperstar (Barça, Bayern, City, Real'in belli dönemleri) takımlarla fenerin gsnin çeyrek final oynayabildiği ligde son sekize kalan her takımı aynı kefeye koyuyorsun herhalde. Messi kazanmadan önce goatlık belirleme mertebesiyken Messi kazandıktan sonra ziraat fa cup muamelesi yapmanın alemi yok turnuvaya.
De Bruyne'yi severim ama önce bir final tamamlasın. Sonra alır belki bir şeyler.
Şuda dursun burda Arjantin turvada en iyisi oyuncusu bile Messi değil. Di Maria çok daha iyi oynadı. Ödül tamamen sjw üzerine veriliyor artık.