Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FT'nin herhangi bir açıklamasanın naif olma ihtimali yok. Okan her hafta hakemlerden konuşurken kaç hafta ceza yedi?
Çok takılmayin, ft'yi öldür hakkını yeme yillarca normal açıklama da yapsa sert açıklama da yapsa çok ceza yedi.

Bana kalsa bunlar cezalık hareketler değil hatta hakem kararlarını bence mhk da çıkıp açıklamalı , hakemler de maç sonu şunu şöyle gördüm bu bu yüzden böyle karat verdim demeliler. Hakem neyi neden verdi niyet okuyoruz.

İfade özgürlüğü ligimizde bu kadar var yapacak bir şey yok. Buradan FB ye mağduriyet çıkmaz.

Okan da ceza yiyecek açıklama yapmadı bence varsa bildiğin açıklamasi paylaş bakalım.

Buda feci boş, 80'li yıllardan kalma bişey. O zamanlar Dünya'nın en iyi oyuncuları bu turnuvada birlikte oynama fırsatı elde ediyor. Süper takımlar ortaya çıkıyor. Çünkü o zamanlar normal liglerde en kallavi takımda bile 3 den fazla adam akıllı oyuncu olmuyor. Genelikle vasat oyuncuların 1-2 süper yıldız etrafında kurulmasıyla oluşan bişey. Dünya kupasında o ülkenin en iyi oyuncularının toplanma yeri oluyor ve futbolun zirvesi oluyordu.

Günümüzde Şl artık açık ara futbolun zirvesi, Şl ilk 8 giren bir takım Arjantin'i yok eder her maç. Dünya'nın en iyi oyuncuları toplanma yeri. Bir adam Dünya kupası aldı diye ona yılın en iyis ödülü verilemez. Bu ödül tüm yıl boyunca gösterdiğin performansa bakar. Messi ilk 20'ye bile girmemesi lazımdı. Futbolun Sjw tamamen.

Bu ödül Kevin de Bruyne'nin alması lazımdı.
Kulüp futbolunda farklı milletlerden oyuncuları tek bir takıma toplayıp daha uzun süre ve daha sık bir takvimde sistemli şekilde oynatma şansı olduğu için oynayan futbolun kalitesi yüksektir ama organizasyon olarak dünya kupası futbolun en prestijli ve en önemli organizasyonudur. Kazanması da her yıl düzenlenen ve süper takımlar kurmana imkan sağlayan kulüp futbolunun şov sahnesi olan şampiyonlar liginden daha zordur. Şl'de ilk sekize giren takımların çoğunun eline herhangi bir üst düzey ülke takımı dolu dolu verir. Sen arada bir çıkan süperstar (Barça, Bayern, City, Real'in belli dönemleri) takımlarla fenerin gsnin çeyrek final oynayabildiği ligde son sekize kalan her takımı aynı kefeye koyuyorsun herhalde. Messi kazanmadan önce goatlık belirleme mertebesiyken Messi kazandıktan sonra ziraat fa cup muamelesi yapmanın alemi yok turnuvaya.

De Bruyne'yi severim ama önce bir final tamamlasın. Sonra alır belki bir şeyler.

FT çok daha naif açıklaması olduğu zamanlarda bile sevk edildi. Normal karar bana göre ifade özgürlüğü ama bizim sistemde normal karar.
Şu eskiden bize yapıldı şimdide farklı birine yapılsın demek bence bizim milletcek en büyük sorunumuzdur. Etik anlayışımız eyyamciliktan oluşuyor.

Tamam zamanında yapılmış evet. FT naif konuşmuş ceza yemiş. FT ve Galatasaray sonuna kadar haklıdır. Şuan ama bu durumda da biz haklıyız.

Ben mesela şike sürecini reddetmiyorum, belli senelerde fener yapıp şampiyon oldu bu bariz bence. Ama son senelerde Galatasarayin da bu konularda girişimleri olduğunu düşünüyorum.

Sonuç olarak mantığın bizim canımız yanarken sıkıntı yoksa, başkasının canıda aynı yansindan ziyade. Biz yaparken de yanlıştı şimdide yanlış olması lazım bence

Çok takılmayin, ft'yi öldür hakkını yeme yillarca normal açıklama da yapsa sert açıklama da yapsa çok ceza yedi.

Bana kalsa bunlar cezalık hareketler değil hatta hakem kararlarını bence mhk da çıkıp açıklamalı , hakemler de maç sonu şunu şöyle gördüm bu bu yüzden böyle karat verdim demeliler. Hakem neyi neden verdi niyet okuyoruz.

İfade özgürlüğü ligimizde bu kadar var yapacak bir şey yok. Buradan FB ye mağduriyet çıkmaz.

Okan da ceza yiyecek açıklama yapmadı bence varsa bildiğin açıklamasi paylaş bakalım.
HAKEMLERDEN YORULDUK"
El pozisyonu vardı. Ancak VAR, Türkiye'de yine çalışmadığını ortaya koydu. Mevcut düzendeki VAR hakemleri yetersiz ve tehlikeli. Golümüz VAR'dan döndü. Ancak rakip ceza sahasında elle oynama da penaltı. Orta hakem uyarılmalıydı. Hakemlerle uğraşmaktan yorulduk.

TÜRK FUTBOLUNUN SIKINTISI"
İkinci yarı uzatma süresi... Kaleciye bir sarı kart bile çıkmadı. Türk futbolunun en büyük sıkıntısı hakemler! Bugün bir kez daha ortaya çıktı. VAR sistemi kötü çalışıyor, tekrar gördük.

YILLARDIR HAKKIMIZ YENİYOR"
Türkiye'de Galatasaray'ın hakkı yıllardır yeniliyor. İyi değildik, altını çizeyim ama VAR hakemlerinin oyuna etkisi üzücüydü.

Ayrı ayrımaçlardan sonra değil ha, 1 maçın ardından dedikleri bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık