Ben hala anlamıyorum... Bu yobaz tayfa İcardi'ye nasıl hala el atmadı...Nargile içen İcardi'ye laf yok mesela.Kahrolsun çifte standart...
Ben hala anlamıyorum... Bu yobaz tayfa İcardi'ye nasıl hala el atmadı...Nargile içen İcardi'ye laf yok mesela.Kahrolsun çifte standart...
1 -2 tane yese sıkıntı yokta onu 3 taneden aşağısı kesmez hem de XL yer. Ben istesem zayiflardim adam tersine kilo alıyor ya.Ne içkisi ne sigarası... Adamın bi burgeri var karışmayın be... :/
Aşk adamı nargileyi bile bir başka içiyor, vaktinde Portekiz tayfası da içiyordu. İcardi canımızı çektirdi.Nargile içen İcardi'ye laf yok mesela.Kahrolsun çifte standart...
Daha 26 yaşında... Şuna evriliyor...1 -2 tane yese sıkıntı yokta onu 3 taneden aşağısı kesmez hem de XL yer. Ben istesem zayiflardim adam tersine kilo alıyor ya.
Çünkü birisi işini iyi yapıyor diğeri hiçbir şey yapamıyor. Bir de usta neden bizim kulüp içi meselede kime kızacağımızı sorguluyorsunuz kiNargile içen İcardi'ye laf yok mesela.Kahrolsun çifte standart...
Goy goy yapıp zaman öldürmek için. Yoksa beni geren bir şey yok zaten. :dÇünkü birisi işini iyi yapıyor diğeri hiçbir şey yapamıyor. Bir de usta neden bizim kulüp içi meselede kime kızacağımızı sorguluyorsunuz ki
![]()
City den biri almalı kesin. Ben Kevin oy atardım Haaland çok şey demem.@Hidalg0 De Bruyne de alabilirdi haklısın adam çok büyük top oynadı ama bence hala Haaland almalıydı biraz forvet kayırması vardır her zaman futbolda.
İcardi gibi süperstar izledikleri için mutlu olmak yerine üzülüyorlar. Anaokullari dahil her yerde adam seviliyor, para yerine sevgiyi seçtiği için de bir şey diyemiyorlar. 2 sene daha kalsın ligin büyük reklamı yapılır bunun yanında fazladan 5m GSli çocuk yetişir.Çünkü birisi işini iyi yapıyor diğeri hiçbir şey yapamıyor. Bir de usta neden bizim kulüp içi meselede kime kızacağımızı sorguluyorsunuz ki
![]()