Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu pozisyonda faul bile yok. Yok yani sabaha kadar izleyelim faul yok, hakem yanlış karar vermiş, Var niye düzeltmemis anlamadım.

Bende bunu diyorum iste hep geçmişe çok takılıyorsunuz, o maçta bunları konusup geçtik. Hakemlerin standartı yok ne yapalım. Bizim doğrandigimiz da çok maç oldu. Geçen sezon az dogranmadik.

Bu maç hakem çok etki etti mi?
Selim Rize'nin net penaltısı verilmemiş daha ne etkisinden bahsediyorsun? :S

Bu pozisyonda faul bile yok. Yok yani sabaha kadar izleyelim faul yok, hakem yanlış karar vermiş, Var niye düzeltmemis anlamadım.

Bende bunu diyorum iste hep geçmişe çok takılıyorsunuz, o maçta bunları konusup geçtik. Hakemlerin standartı yok ne yapalım. Bizim doğrandigimiz da çok maç oldu. Geçen sezon az dogranmadik.

Bu maç hakem çok etki etti mi?
Reis işte bunlar hep bize geçiyor bir kaç kere de size geçsin, size geçmeyince bile adam çıkıp ligi bitirmeyizden başlayıp tüm kurtlar vardisi repliklerini söyledi.

Olay senin inandığın kadar masum değil bizim için.

O yüzden galatsarayın tırt ligi diyorum zaten.

5 yıl sonra Icardi heykeli dikerken yanına Muslera heykeli de dikilir.
İcardi gününde değildiama bu maç hakkını yememek lazım. Çok az topla buluştu ve bunların çoğu orta sahaya yakın.

Kaçırdığı golün gol beklentisi 0.15. Yani öyle çok net kaçırdığı bir gol değil. İcardi'den atması beklenir o ayrı.

Kerem'in toplam gol beklentisi 0.50. Bunda uzaktan denediği şut da vardır. Onun kaçırdığı gol daha net bir pozisyon olsa da o da öyle kesin gollük bir pozisyon değil. Bacağını iyi açamayan çoğu oyuncu orada düzgün bir vuruş yapamaz. Ama maalesef kerem bunu sürekli kaçırıyor. O zaman açma gerdirme mi çalışıyor tekvandoya mı gidiyor bilmiyorum o bacağı açığı topu yere indirmeyi öğrenmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık