İş sebebi ilen tatil olsa çağırırımYurt dışı yapmışsın gel demiyorsun, üzüldüm ne yalan söyleyeyim.

İş sebebi ilen tatil olsa çağırırımYurt dışı yapmışsın gel demiyorsun, üzüldüm ne yalan söyleyeyim.
Mevzu buysa pozisyon temiz. Hakem muhabbetleri sıktı.
Bahsettiğim önden açı da düşmüş siteye. Tertemiz pozisyon.
Yok be ya, net kendini yere bırakıyor.Bu arada Zaha'nın pozisyon penaltı diyebilirim. @Sesshomaru benim ekran görüntüsünü atar birazdan.
Suna penaltı calsan her maç 2 tane penaltı alırsın, oyuncular her fırsatta kendini yere atmaya çalışıyor. Basit penaltı verilmemeli, yarın GS ye böyle penalti verilirse açık açık söylerim boş penaltı diye. Mesajım burada kalsın lig daha uzun maraton, aksini söylersem de sizde yüzüme vurursunuz.Ne araya girmesi Selim? Zaha'nın topla alakası yok, adamın omuzuna yükleniyor, üstüne üstün bunu bırakmıyor sürdürüyor. Arkadan yapılan bu müdehale net penaltı, kolay düşmüyor zaten adam işine geldiği gibi görme pozisyonu.
Yok be ya, net kendini yere bırakıyor.
Yok maçın hakkı beraberlik duruyor, bala gte de gol atmışız, geçen seneki 1 farklı skorlar gibiMevzu buysa pozisyon temiz. Hakem muhabbetleri sıktı.
Bizim derdimiz gs balıyla. Kazanıyorsanız az biraz bu işi hakkını verin bala gte nereye kadar anasını satayım
5 attınız bu takıma : ))Gs'nin bala gte yendiği anadolu takımlarının zenci hücum hatları bize karşı coşarsa kabile basarım direkt