Raporladim ama acik acik da yazayim direkt olarak bi' camiayi 'masa olmak' ile itham ettiginden:
Ben Rizespor'u takım olarak kastetmek istemiştim ama, yanlış anlaşılır dediğin gibi. Mesajları siliyorum.
Raporladim ama acik acik da yazayim direkt olarak bi' camiayi 'masa olmak' ile itham ettiginden:
GS'nin 17'yaş altı oynasa daha iyi oynardı.Bunlar hakkıylan mı yendi yoksa gene bir bok oynamadan bala gte mi yendiler la? Sıkıldım yalandan maç kazanmalarından anasını satayım
Oynamadan rezil topla aldık ama şanla bala diyelim. Öyle hakem aman aman etki etmedi.Bunlar hakkıylan mı yendi yoksa gene bir bok oynamadan bala gte mi yendiler la? Sıkıldım yalandan maç kazanmalarından anasını satayım
Biz buna kırmızı yedik Selim başınıza gelmeden anlamazsınız gerçi haklısın xDHer maç algı yapmaya gerek yok arkadaşlar, bu sosyal medyaya fazla kapılıyorsunuz. Fbli kuzenimle izledim yanımda her karara itiraz etti, sorsam Rizeyi dogradilar. GS lig başından beri her maçı hakemle aldıysa gerçekte bu takım küme düşmeye oynardi. Avrupa da hakem mi yardım ediyor Allah aşkına. Troll ve eğlencesine takılıyorsaniz sıkıntı yok ama gerçekten öyle düşünüyorsanız hayat bu kadar stres olacak kadar boş değil, eğlenmeye bakın. Komplo teorileriyle yaşanmaz, çok üzülürsünüz. Eğlencesine takılın ama takılmadan hayat geçmez.