Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir önceki konu; https://www.korsanfan.com/konu/spor-sohbet-tuerk-takimlarinin-avrupa-macerasi-3.11299/

Yeni Spor Sohbet Kuralları;
1. Herhangi bir takımı ya da o takımın taraftarlarını aşağılayıcı ifadeler kullanmak yasaktır (şikeci, tinerci, kuşlar, kediler, Fetöcü, himmetçi, hamsi, ağlama , zırlama vs.)
2. Sonraki süreçte arkadaş arasında dahi olsa şaka yollu üyeler arasında laf dalaşı tamamen yasaktır. Durduk yere laf atan olursa ceza alır, laf atana cevap verdikten sonra şikayet eden olursa iki taraf da ceza alır.
3. Forum kuralı ihlali yoksa verilecek ceza katlanarak artan konu banı şeklinde olacaktır.
Su kurallar uygulaniyor mu? Yoksa sadece sus olsun diye mi yazildi? Yoksa rapor olmadan islem yapilmiyor mu?

Sence karar yanlış mı?
Min Jae'ye kırmızı verdiği pozisyonun aynısını faul veremedi bugün...
Bence Gs için söylenen pozisyonlar zayıf pozisyonlar ben böyle pozisyonlara penaltı da faul de çalmam.

Ama sıkıntı şurada @Hidalg0 Reis, biz buna benzer pozisyonda kırmızı ve penaltı verdik, şampiyonluğu kaçırdık.

Resmen tüm ülke ebemize atlamaya niyet etmiş tırt ligini Fenerbahçe olarak salıp iyi oyundan zevk almaya bakmamız lazım. Geçen bir maç var adam taraftardan etkilenmediğini göstermek için 5 tane penaltıdan birini çalmadı.

Ha finalde nereye geliyoruz Tadic içiz izlerim bu sene tüm maçlarımızı :fool:

Kadir Sağlam bugün maçı bir taraftan alıp diğer tarafa vermiştir. Bugün bu maçı konuşuyorum ben burada, şu maç üzerinden senin yorumunu genel olarak yazdım. Yoksa kimsenin "GS her maçı hakemle kazanıyor" dediği yok zaten. Fakat bugün durum buydu, baksana hala bazıları "Pozisyonlar temiz" falan diye kendini kandırıyor şu konuda. Neyse...
Bana göre temiz değil. Hakem yorumlarına bakacağız artık.

Forumda da oldu bu maç özelinden "yine,hep" vs. şeklinde. Onların yorumudur, onlara göre GS hep hakemle kazanıyor olabilir. Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Bu sebeple kendi yorumumu yaptım. Kadir Sağlam GS'nin maçlarını nasıl yönettiğini merak eden gidip eski hakem yorumlarına bakabilir. Ki GS haricinde de olaysız yönettiği maç da yok zaten.

Kendi adıma böyle bir galibiyet almasını istemem GS'nin hak da etmedi zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık