Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bence gsnin ana problemi 8 numara. Ora tam olmadığı için çok pozisyon veriyor GS. Çünkü kanat hattı defansa yardım etmiyor o tip oyuncu değiller. Torreiranin insanüstü performansi gsyi tutuyor.

Bizim en kritik iki adam yok geride bakalım ne olacak
Yüksek profilli takımlara karşı oynadığımız zaman, Kaan-Torreira işliyor çünkü bir 6 numaraya göre Torreira'nın ayağı çok temiz, ama bu tarz maçlarda kadromuzda olan, ne kadar kötü performans verseler de, yamyam reis fizik oturana kadar, ya Kerem D ya da Oliviera oynamalı, Paşaya karşı içeride Kaan ile çıkmanın bir anlamı yok, ki performansı da fena değil ama bu tarz maçlarda ihtiyacımız değil.

Yüksek profilli takımlara karşı oynadığımız zaman, Kaan-Torreira işliyor çünkü bir 6 numaraya göre Torreira'nın ayağı çok temiz, ama bu tarz maçlarda kadromuzda olan, ne kadar kötü performans verseler de, yamyam reis fizik oturana kadar, ya Kerem D ya da Oliviera oynamalı, Paşaya karşı içeride Kaan ile çıkmanın bir anlamı yok, ki performansı da fena değil ama bu tarz maçlarda ihtiyacımız değil.
Bu maçta kaan ile ve sol bekte apo ile başlamasını tamamen bayern e hazırlık için olduğunu düşünüyorum. Yoksa kaan ile değil kerem d. ya da oliveira ile başlardı bence. Bu ilk 11 in iyice birbirine uyum sağlamalaırı ve max verim almalarını istiyor. Okan hoca kafaya koymuş bayern i yenecek.

Icardi çok kötüydü. Kerem güzel beslemeye çalıştı bugün. Holiganlık yapıp barbar gibi küfür edip yuhalayan kitle olmasa Kerem bugün o pasları atmaz şut çekerdi. Psikolojisi bozulmuş belli ki. Şut çekeceği yerlerde bile pas veriyor. Bilinçaltına işlemiş. Bir süre oynatılmamalı. Kendine gelmesi bi kaç haftayı bulur. Zaha kafasına eserse oynuyor. Çok sorunlu bi takım gibi duruyor şu ana kadar.
Kerem’in beden dili çok sağlıklı gelmedi bana aşırı eleştiriler yüzünden pas hatasında veya şut çektiğinde suratı çok asıldı. Bence de biraz dinlenmesi lazım.

Bu maçta kaan ile ve sol bekte apo ile başlamasını tamamen bayern e hazırlık için olduğunu düşünüyorum. Yoksa kaan ile değil kerem d. ya da oliveira ile başlardı bence. Bu ilk 11 in iyice birbirine uyum sağlamalaırı ve max verim almalarını istiyor. Okan hoca kafaya koymuş bayern i yenecek.
Valla Apokerim bekte olmaz ya, ben de açıkçası tandem bozulsun istemem, bugün yapılan pozisyon hatalarını Bayern'e karşı yaparsak, çok uzerler bizi :D

Bugün 5 değişikliği erkenden yemek gereksiz gibiydi Zaha devam ederdi bence Apokerim sekermiş gibi oldu maç sonlarına doğru adam stoper zaten krampta girmiş olsa yoruluyor ileri gidip gelmekten.

Kerem’in beden dili çok sağlıklı gelmedi bana aşırı eleştiriler yüzünden pas hatasında veya şut çektiğinde suratı çok asıldı. Bence de biraz dinlenmesi lazım.
14 pasından sadece 5'i isabetli. Korkunç derece de kötü. Buna rağmen 3 kilit pası var. Şaka gibi.

Kaan da bu maç standardının epey altındaydı.

Ancak ilgiçtir ki hem Kaan hem de Kerem oyundan çıktıkta sonra oyunun kontrolünü kaybettik. Topsuz oyunda inanılmaz katkıları var.

GS oyununun en önemli parçası topsuz anlar. Bu yüzden Olivera, Mertens vs. girince oyuna etki edemiyorlar artık. Özellikle Olivera zarar veriyor.

Valla Apokerim bekte olmaz ya, ben de açıkçası tandem bozulsun istemem, bugün yapılan pozisyon hatalarını Bayern'e karşı yaparsak, çok uzerler bizi :D
Apo nun sol bek olması bir tercih değil bir mecburiyet. Okan hoca geç de olsa bunu anladı. Angelino yu denedi manu maçında. Onun yüzünden gol yedik, aşırı ofansif oynuyor. Bayern maçında kazımı denedi. Maçın içine etti. Apo artık bir mecburiyet oldu.
Apo bayern e karşı daha defansif oynayacaktır zaten. İhtiyacımız olan da bu. Bu maçta görmedin mi apo 2 3 kişi çalımlamaya adam geçmeye çalıştı, bayern maçında bunu yapmaya cesaret edemez zaten :D

Angelino’nun satın alma zorunluluğu devreye girmeyecek olsa her türlü oynar bence 6 milyon verip almak istemiyor hoca. Devre arası gönderip yerine oyuncu çekmek istiyor olabilirler.

Kimse muslerayı konuşmuyor. Musleranın sakatlığı umarım ciddi değildir. Yoksa hem lig hem de avrupa şansımızı kaybediriz bence.
Muslera zaman zaman hatası da olsa onun yerine başka bir kaleci kaledeyken her pozisyon yüreğim ağzıma geliyor. Çıkık olmuş herhalde düzeltilmiş, ciddi bir şey olsa hastaneye giderdi zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık