Kasımpaşa td'si kaçırılıp baskı altında söylemiştir inanmam. :d HahahaBunu da Kasımpaşa maçı satmış diye yorumlarlar.![]()
Kasımpaşa td'si kaçırılıp baskı altında söylemiştir inanmam. :d HahahaBunu da Kasımpaşa maçı satmış diye yorumlarlar.![]()
Aynı pozisyonda Boey sarı kart yedi zaten, Fall'u düşürdü, yani aynı maç içinde iki pozisyonda da sarı kart verdi, bir tek penaltı beklenilen Nelsson pozisyonu gri olabilir ama bana göre o da faul değil , size olsa aynısı size de aynı şeyi derim, aksini dersem bu mesajı alıntılarsın.Tekme değil de ne kardeşim artık şirazeyi kaçırdınız iyice? Ne diyelim şu pozisyona? Adamın topla alakası ne? Rakibe tekme işte.
Yani şunun yarısı olmayan pozisyonda rakipleriniz sarı alıyor. En basitinden geçen hafta Abdülkerim'in itmesine faul verilmedi benzer bir pozisyonda rakip sizin oyuncuyu itti diye sarı verdi. Şimdi şu konuda hakem standartı mı var?
Stoper tandemi oturmuşsa, bozmamak lazım, kişisel performanslar çok kötü olmasa da alışkanlık olmadığından delik deşik olduk, çok kötü son pasları/tercihleri olmasaydı, çok daha tehlikeli pozisyona girerlerdi. Sizin de mesela optimum ikiliniz Djiku-Becao, Fred de büyük sıkıntı takım için ama bakalım, kazanırsınız diye düşünüyorum ama eski maçlara nazaran daha çok pozisyon vereceğinizi düşünüyorum.Kasımpaşa amatör davrandı zahanin 2. Gol oncesi penaltı diye saldılar. Kanatları isteksizce oynadı son 10 dakika yorgunluktan öldüler. Ama yinede GS çok pozisyon verdi.
Dediğim gibi, acayip acayip işler yapıyorlar. İyi yere gitmiyor.Bizim mesai biter. Bayern maçında geri geliriz.
Fenerbahçe bu taraftar profiliyle 15-20 sene daha şampiyon olamaz. Kulübü negatif etkiliyorlar, bambaşka bir olay.![]()
Ya bence gsnin ana problemi 8 numara. Ora tam olmadığı için çok pozisyon veriyor GS. Çünkü kanat hattı defansa yardım etmiyor o tip oyuncu değiller. Torreiranin insanüstü performansi gsyi tutuyor.Stoper tandemi oturmuşsa, bozmamak lazım, kişisel performanslar çok kötü olmasa da alışkanlık olmadığından delik deşik olduk, çok kötü son pasları/tercihleri olmasaydı, çok daha tehlikeli pozisyona girerlerdi. Sizin de mesela optimum ikiliniz Djiku-Becao, Fred de büyük sıkıntı takım için ama bakalım, kazanırsınız diye düşünüyorum ama eski maçlara nazaran daha çok pozisyon vereceğinizi düşünüyorum.
Ortaya atılan iddialar çok feci, ama şu hareket düpedüz vandallık ya, ama kesinlikle yenilir yutulur iddialar değil.Dediğim gibi, acayip acayip işler yapıyorlar. İyi yere gitmiyor.
Rakip sahada pres yaptığı bir pozisyon. Kontrolsüz geldi diye sarı verebilir ama ağır çekimde anlaşılmıyor hızla geliyor boey çarpışacaklar diye gözünü kapatıyor topa ayağını uzatırken o anda ayağı rakibe geliyor. Kontrolsüz geliyor diye sarı verebilir ama pozisyonun nerede olduğu da önemli Gayet normal bir faul de sarı olabilir yerine göre ve atağın durumuna göre ama bu pozisyon hem pres yaparken olmuş hem de basma şu bu yok.Art niyeti yoktur da kontrolsüz girmiş. Sarı olması için illa sert bir tekmeye veya art niyete gerek yok. O pozisyonda da sarı verilir. En fazla ikinci sarıyı vermezsin zaten sarı kartı varsa. Ağır olur diye.
Çok net bir sarı kart.Vuruyor aslına bakarsan ayağını geri çekmesi gerekirdi. Sarı kart normalde bu pozisyon.