Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekme değil de ne kardeşim artık şirazeyi kaçırdınız iyice? Ne diyelim şu pozisyona? Adamın topla alakası ne? Rakibe tekme işte.

Yani şunun yarısı olmayan pozisyonda rakipleriniz sarı alıyor. En basitinden geçen hafta Abdülkerim'in itmesine faul verilmedi benzer bir pozisyonda rakip sizin oyuncuyu itti diye sarı verdi. Şimdi şu konuda hakem standartı mı var?
Aynı pozisyonda Boey sarı kart yedi zaten, Fall'u düşürdü, yani aynı maç içinde iki pozisyonda da sarı kart verdi, bir tek penaltı beklenilen Nelsson pozisyonu gri olabilir ama bana göre o da faul değil , size olsa aynısı size de aynı şeyi derim, aksini dersem bu mesajı alıntılarsın.

Avrupa maçı önceki gs lig maçında iyi oynamıyor. Yine rölantide yenmeyi başardık. Beşiktaş maçında da böyle olmuştu. Demek ki bayerni yenicez. :D Takım inanmış ve akılları bayern maçında. Artık bayern düşünsün. Sayın Galatasaray taraftarı sen büyüksün ve büyük düşün. Bırak böyle küçük meseleleri. Bizim şampiyonlar ligi hakkında konuşmamız lazım. Değil mi hocam @Mihawk @Whitebear D

Icardi çok kötüydü. Kerem güzel beslemeye çalıştı bugün. Holiganlık yapıp barbar gibi küfür edip yuhalayan kitle olmasa Kerem bugün o pasları atmaz şut çekerdi. Psikolojisi bozulmuş belli ki. Şut çekeceği yerlerde bile pas veriyor. Bilinçaltına işlemiş. Bir süre oynatılmamalı. Kendine gelmesi bi kaç haftayı bulur. Zaha kafasına eserse oynuyor. Çok sorunlu bi takım gibi duruyor şu ana kadar.

Kasımpaşa amatör davrandı zahanin 2. Gol oncesi penaltı diye saldılar. Kanatları isteksizce oynadı son 10 dakika yorgunluktan öldüler. Ama yinede GS çok pozisyon verdi.
Stoper tandemi oturmuşsa, bozmamak lazım, kişisel performanslar çok kötü olmasa da alışkanlık olmadığından delik deşik olduk, çok kötü son pasları/tercihleri olmasaydı, çok daha tehlikeli pozisyona girerlerdi. Sizin de mesela optimum ikiliniz Djiku-Becao, Fred de büyük sıkıntı takım için ama bakalım, kazanırsınız diye düşünüyorum ama eski maçlara nazaran daha çok pozisyon vereceğinizi düşünüyorum.

Stoper tandemi oturmuşsa, bozmamak lazım, kişisel performanslar çok kötü olmasa da alışkanlık olmadığından delik deşik olduk, çok kötü son pasları/tercihleri olmasaydı, çok daha tehlikeli pozisyona girerlerdi. Sizin de mesela optimum ikiliniz Djiku-Becao, Fred de büyük sıkıntı takım için ama bakalım, kazanırsınız diye düşünüyorum ama eski maçlara nazaran daha çok pozisyon vereceğinizi düşünüyorum.
Ya bence gsnin ana problemi 8 numara. Ora tam olmadığı için çok pozisyon veriyor GS. Çünkü kanat hattı defansa yardım etmiyor o tip oyuncu değiller. Torreiranin insanüstü performansi gsyi tutuyor.

Bizim en kritik iki adam yok geride bakalım ne olacak

Art niyeti yoktur da kontrolsüz girmiş. Sarı olması için illa sert bir tekmeye veya art niyete gerek yok. O pozisyonda da sarı verilir. En fazla ikinci sarıyı vermezsin zaten sarı kartı varsa. Ağır olur diye.
Rakip sahada pres yaptığı bir pozisyon. Kontrolsüz geldi diye sarı verebilir ama ağır çekimde anlaşılmıyor hızla geliyor boey çarpışacaklar diye gözünü kapatıyor topa ayağını uzatırken o anda ayağı rakibe geliyor. Kontrolsüz geliyor diye sarı verebilir ama pozisyonun nerede olduğu da önemli Gayet normal bir faul de sarı olabilir yerine göre ve atağın durumuna göre ama bu pozisyon hem pres yaparken olmuş hem de basma şu bu yok.

Basmalar da bile yok güç aktarımı olmamış yok topuğu yerde şu bu denerek sarı verilmiyor artık. Sarı verse şaşırmazdım çünkü sonunu düşünmeden koşarak geliyor ama öyle kıyamet koparılacak bir pozisyon değil. Toreira'nın pozisyonu ise farklı bence net sarı.

Bence çok yanlış ama hem maçları yorumlayan hakemler hem de Mehmet Demirkol'un programında arka planda duran hakem, hakemlerin maçın başlarında kart konusunda biraz daha gevşek davranabildiklerini söylüyorlar. Bu pozisyonda maçın hemen başında olmuştu. Ama bence yanlış tabii ve toreiranın pozisyonu net sarı. Zaten baştan izin vermeyeceksin ki maç boyu kartlık hareketler devam etmesin. Ayrıca adamın 90 dakika boyunca ikinci sarıdan kırmızı yeme ihtimalini ortadan kaldırmış oluyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık