Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 789

Okuma anlama da güzel yetenek. Bak onu da sen kullan bence. Yusuf Günay'a dair mesajdan Apo Kerim'i nasıl ve neresinden çıkardın çözemedim. :d Konuyu değiştirmek için güzel çaba ama taktir ettim.
Alıntıyı okumadan yazdım evet. Benim hatam. :D Seni bilmiyorum ama bir fenerbahçelinin bunu da diyebileceğini düşündüm. :ehe:

Dirsek neyse de, tekme ne ya, oldu olacak sopayla dövdü de, faul de tekme nerede?
Tekme değil de ne kardeşim artık şirazeyi kaçırdınız iyice? Ne diyelim şu pozisyona? Adamın topla alakası ne? Rakibe tekme işte.

Yani şunun yarısı olmayan pozisyonda rakipleriniz sarı alıyor. En basitinden geçen hafta Abdülkerim'in itmesine faul verilmedi benzer bir pozisyonda rakip sizin oyuncuyu itti diye sarı verdi. Şimdi şu konuda hakem standartı mı var?

Vuruyor abi de, tekme değil ki o? Bileğe falan sert bir faul olsa ben de sarı derdim ama bence düz faul, ha sen dersen ki art niyet var o yüzden sarı, saygı duyarım.
Art niyeti yoktur da kontrolsüz girmiş. Sarı olması için illa sert bir tekmeye veya art niyete gerek yok. O pozisyonda da sarı verilir. En fazla ikinci sarıyı vermezsin zaten sarı kartı varsa. Ağır olur diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık