Ya birader ne diyon sen gelmiş İtalya'nın yunanistanın kazandığı kupaları delil diye sunuyorsun herifler kapana kapana aldılar kupaları taktik falan yok savun kontra kupayı aldı diye en canavar o olmuyor malesef. Bu iş düzmantık vs işi değil abisi bakalım görelim etmenleri seyircininbile etkili olduğu bir organizasyon için konuşuyoz burda.PREVIOUS WINNERS
Germany 3![]()
Spain 3![]()
France 2![]()
Czechoslovakia 1![]()
Denmark 1![]()
Greece 1![]()
Italy 1![]()
Netherlands 1![]()
USSR 1![]()
Czechoslovakia 1![]()
Bu takımlar döneminin en canavarlarıydı. Kondisyon ve kararlıklık gibi etmenler demişsin. Zaten ''güçlü'' oyuncular o şekilde güçlü oluyorlar.
Sen de Europa'dan sonra çok değiştin.Futboldan ve takımlardan anlamam ama Türkiye'ye verdim. Vatan millet sakarya![]()
Öncelikle hitabına dikkat et ve bir daha bana abisi lafını kullanma.Ya birader ne diyon sen gelmiş İtalya'nın yunanistanın kazandığı kupaları delil diye sunuyorsun herifler kapana kapana aldılar kupaları taktik falan yok savun kontra kupayı aldı diye en canavar o olmuyor malesef. Bu iş düzmantık vs işi değil abisi bakalım görelim etmenleri seyircininbile etkili olduğu bir organizasyon için konuşuyoz burda.
Düz mantık düşünme diyen sensin, şu yorumun bile ne kadar düz düşündüğünü göstermiş zaten.herifler kapana kapana aldılar kupaları taktik falan yok savun kontra kupayı aldı diye en canavar o olmuyor malesef
Hayır demedin, ben de böyle bir şeyi dediğini ima etmedim. Adamlar iyi oldukları şekilde oynadılar.Ayrıca sadece savunma yaptılar diye o kupayı kazanmayi haketmediler mi dedim.
Hayır demedin. Ben orada senin düz düşündüğü gösterdim. O kadar kolay söyledin ki ''kapan kapana aldılar'' lafını, ben de o yüzden söyledim.Yada her savunma yapan takım kupayi alır mı demişim saçma sapan yorumlar yazma.
Özelden yazdım.@Kovacs
Alakan yok! Sana orda sadece kısaca açıkladım zaten olayi düz mantığın tillahi güçlü olanların kupaya alır olması bence dediğim gibi güçlü olmak sadece yetmiyor.