Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Muhteşem Gemi

En Muhteşem Gemi?

• Kullanılan toplam oy
    86
Her şeyin illa kasıntı olmasına gerek yok. Merry de çok iyi gemiydi Sunny de çok iyi. Sunny çok daha iyi tabi.

İşin garibi bunlar nasıl bir çocuk ki böyle bir gemiyi sevebiliyorlar? Ula ben bebeyken de böyle şeylerden nefret ederdim. Oro Jackson nere bu gemimsi şey nere? Ayıp yav.
Tayfaya uymasıyla ilgili biraz. Ufak, renkli, oyun bahçesini andırıyor ama ateş gücü de epey iyi, dayanıklı da. Luffy gibi işte. Sevimli ama dayanıklı, kuvvetli. Tipinden beklenmeyen bir şekilde.
Bence WBninki çok ayrıydı. Üstünde Beyazsakalla beraber düşününce daha ötesi yok benim için.

Tayfaya uymasıyla ilgili biraz. Ufak, renkli, oyun bahçesini andırıyor ama ateş gücü de epey iyi, dayanıklı da. Luffy gibi işte. Sevimli ama dayanıklı, kuvvetli. Tipinden beklenmeyen bir şekilde.
Bence WBninki çok ayrıydı. Üstünde Beyazsakalla beraber düşününce daha ötesi yok benim için.
Luffy ile pek alakası yok bence. Arkadaşın dediği gibi satışla alakalı bir durum. Franky'nin saçma sapan bir hale gelmesi de aynı sebepten. Mecha, robot falan derken belirli bir yaş kitlesine hitap ediyor esasında. Hem Luffy ile alakalı olsa bile benim için bir şey ifade etmez. Gene leş gene leş. :(

Beyazsakal gibi ihtişamlıydı gemisinde. Özellikle MF de denizin altından çıkış sahnesinde MobyDick'i Sunny ile karşılaştırmıştımda ağzım açık kalmıştı.

Bu arada gemilere bakınca neredeyse hepsi sahiplerinin karakteristiğini yansıtıyor.

Sunny'nın ruhunda Merry gibi şirin midir acaba?
Gerçi Merry ile daha çok yaşanmışlıklar vardı Sunny tayfa için o kadar özel durmuyor bence. Merry>Sunny
Daha çok yaşanmışlığın olması apayrı bir şey, ama Sunny tayfaya daha iyi uyuyor. Karakterlerini yansıtıyor. Öte yandan çok işlevli, güçlü ve renkli. Tastamam ev diye benimsenecek bir gemi tayfa tarafından. Hele onlar gibi macera peşindekiler için. Sunny ile ilgili tek sıkıntım küçük olması. Şu anki halinden biraz daha büyük olsa tadından yenmez.

@GeraltOfRivia
Gemi değişme işi zaten yalan ama en azından modifiye yapılabilir. Hem Franky boş yere gezmemiş olur gemide. Ağır bir saldırı altında kalırlar ve gemi büyük hasar görürse belki bir şeyler olabilir tekrar tamir edildiğinde. Pek ümidim yok ama.

Luffy ile pek alakası yok bence. Arkadaşın dediği gibi satışla alakalı bir durum. Franky'nin saçma sapan bir hale gelmesi de aynı sebepten. Mecha, robot falan derken belirli bir yaş kitlesine hitap ediyor esasında. Hem Luffy ile alakalı olsa bile benim için bir şey ifade etmez. Gene leş gene leş. :(
Luffy örnekti. Bildiğin tayfayla aynı gemi. Zira tayfa da o şekilde tasarlanmış. Ön kısmı biraz farklı olsa aslında özellikleriyle gördüğümüz en iyi gemilerden.
Bu arada şunu da atayım. Gözümüz gönlünüz açılsın.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık