Zirve Ronaldinho koyun da kimi kestiğiniz önemsiz![]()

Zirve Ronaldinho koyun da kimi kestiğiniz önemsiz![]()
Düzenledim. Lukaku köyüne gitsinbu şey kadrosu en hızlı kırmızı kart görme, en asabi topçular,
bak ibrahimoviçinde siyah kuşağı var onu da alabilirsin KEKW
ekibe bak the grapler baki gibi AHAHAHA
Çok kırmızı görür bu kadro. Kemik sesi gelir.Hayalimdeki kadro. Orta saha adam yemeli forvet ağları yırtmalı
Estetik budurBir tane de, tamamen zevk amaçlı kadro kurmak istedim. En iyisi değil ama izlemekten en çok zevk alacağımı düşündüğüm kadro:
Neuer
Dani Alves Cannavaro Maldini R.Carlos
Zidane Iniesta Ronaldinho
Bergkamp Fenomen Ronaldo Henry
Olsun rakipten de 3 götürürüz. Hami tek başına birini devre dışı bırakır zaten serbest atışta.Çok kırmızı görür bu kadro. Kemik sesi gelir.
Petr Cech'in kasksız dönemini bilmiyorum ama Khan olmasa herhalde Buffon'u koyardım kaleye.CR7'nin 10 maçını Ronaldinho'nun 1 maçına değişmem ama biz en iyisini kurmak amacıyla bir kadro yapıyorsak o kadroda Ronaldinho'nun işi yok. CR7'yi kimse kesemez. Tarihin en iyi iki oyuncusundan biri adam açık ara.
@Sakata Gintoki
Petr Cech'in kasksız zirve dönemindeki halinin önüne geçemeyeceği kaleci yok bana göre. Kahn aşırı karizma ve otoriter bir adamdı belki ondan kafalar karışmıştır çünkü kendisi kendi milletinin dahi en iyi kalecisi değildir.
"Entry-nick uyumu" dediklerinden.Harun Tekin
Hasan Ali, Skrtel, Reyes, Isla
Barış, Tolga, Benzia, Jailson, Ayew,
Slimani
![]()
Khan iyidir ama Buffon ve Cassillasın arkasındadır, zirve dönemi bu iki isme göre çok kısa sürdü,Petr Cech'in kasksız dönemini bilmiyorum ama Khan olmasa herhalde Buffon'u koyardım kaleye.