Neden illa cr7 kesiyorsun? :/CR7'nin 10 maçını Ronaldinho'nun 1 maçına değişmem ama biz en iyisini kurmak amacıyla bir kadro yapıyorsak o kadroda Ronaldinho'nun işi yok. CR7'yi kimse kesemez. Tarihin en iyi iki oyuncusundan biri adam açık ara.
@Sakata Gintoki
Petr Cech'in kasksız zirve dönemindeki halinin önüne geçemeyeceği kaleci yok bana göre. Kahn aşırı karizma ve otoriter bir adamdı belki ondan kafalar karışmıştır çünkü kendisi kendi milletinin dahi en iyi kalecisi değildir.
Bu ne? En hızlı hükmen 3-0 yenilme kadrosu mu?Kahn
Thuram materazzi Ramos
Makalele Gattuso Kante Gueye
Adriano lukaku hulk
Adam akıllı oynayabileceği tek yer orası. Sol içte Iniesta dururken Ronaldinho'yu yazarsam futbol tanrılarının gazabına uğrarım.Neden illa cr7 kesiyorsun? :/
Inıesta'yı, kendi mevkisinde kesebilecek kimse yok bence. En net tercihlerimden birisi o.Adam akıllı oynayabileceği tek yer orası. Sol içte Inesta dururken Ronaldinho'yu yazarsam futbol tanrılarının gazabına uğrarım.
güncelde en iyi kaleci De Gea açık ara.Dünyanın en iyi 11'i ;
Benzema
Mbappe Salah
De Bruyne Modric
KANTE
Robertson Ruben Dias Van Dijk Arnold
Neuer
Bu listeyi sezon başlamadan yapsaydım Modric yerine Kimmich, Benzema yerine Kane ve Lewa'yı koyardım ama ikisi de son zamanlarda aşırı formda.
Adam akıllı oynayabileceği tek yer orası.
Zirve Ronaldinho koyun da kimi kestiğiniz önemsizInıesta'yı, kendi mevkisinde kesebilecek kimse yok bence. En net tercihlerimden birisi o.
bu şey kadrosu en hızlı kırmızı kart görme, en asabi topçular,Kahn
Thuram materazzi Ramos
Makalele Gattuso Kante Gueye
Adriano lukaku hulk
Hayalimdeki kadro. Orta saha adam yemeli forvet ağları yırtmalıBu ne? En hızlı hükmen 3-0 yenilme kadrosu mu?![]()