Tövbe tövbe. Adamı peygamber odayı da Allah yaptın.Alemlere rahmet olarak gönderildi.
Tövbe tövbe. Adamı peygamber odayı da Allah yaptın.Alemlere rahmet olarak gönderildi.
Evreni için yani.Hayali karakter bu tövbelik birşey yok.Tövbe tövbe. Adamı peygamber odayı da Allah yaptın.
adam korsan olmasa niye shichibukai olsun :d bu sistemi çıkarmanın amacı korsanlar ile arada bir güç dengesi kurmaktı vegapunk büyük bir şey yaptığı için artık ihtiyaç kalmadıDenizciler neden bu adamın peşine düştü anlamış değilim. Adam korsan desen değil, Denizcileri, Dünya Hükumetini tehdit edecek bir gücü var desen o da yok, kendi halinde takılıyor. Sırf sadece Shichibuka olduğu içinse bu tantana, Denizciler ilk bu sistemi çıkaranı tutuklasın.
Nedense Mihawk'ı hep Zoro'nun ilk zamanlardaki hali gibi Korsan Avcısı olarak gördüm, hiç korsan intibası oluşmadı. İlk gösteriminde bile başka korsanları avladığını gördük.adam korsan olmasa niye shichibukai olsun :d bu sistemi çıkarmanın amacı korsanlar ile arada bir güç dengesi kurmaktı vegapunk büyük bir şey yaptığı için artık ihtiyaç kalmadı
yanlış hatırlamıyorsam shichibukai sistemi dağıldığında mihawk şey diyor kovalananın ben olmayalı uzun zaman oldu diyor korsan avcısı olsa adamı niye yakalamaya çalışsınlarNedense Mihawk'ı hep Zoro'nun ilk zamanlardaki hali gibi Korsan Avcısı olarak gördüm, hiç korsan intibası oluşmadı. İlk gösteriminde bile başka korsanları avladığını gördük.
Dediğin doğru kovalanmayalı uzun zaman olmuştu demişti. Bakalım geçmişinde ne çıkacak.ya
yanlış hatırlamıyorsam shichibukai sistemi dağıldığında mihawk şey diyor kovalananın ben olmayalı uzun zaman oldu diyor korsan avcısı olsa adamı niye yakalamaya çalışsınlar
TmmDenizciler neden bu adamın peşine düştü anlamış değilim. Adam korsan desen değil, Denizcileri, Dünya Hükumetini tehdit edecek bir gücü var desen o da yok, kendi halinde takılıyor. Sırf sadece Shichibuka olduğu içinse bu tantana, Denizciler ilk bu sistemi çıkaranı tutuklasın.
Belki başka bir suç işlemiştir. Ödül avcısıdır ama denizci de öldürmüştür yanlışlıkla.Dediğin doğru kovalanmayalı uzun zaman olmuştu demişti. Bakalım geçmişinde ne çıkacak.
vallahi konu suçsa Don krieg'in grand line'a çıkmadan önce elli filoluk ordusundan bir avuç adam ve hurda bir gemi kalmıştı. sadece o herifin ahı bile yeter ona zavallı adamın peşinden kilometrelerce yol gitmiş sırf öldürmek için kendisini kovalayan denizciler çoktan kıyma olmuştur yaniBelki başka bir suç işlemiştir. Ödül avcısıdır ama denizci de öldürmüştür yanlışlıkla.