Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Crocodile

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 237 71.2%
  • Sevmem

Kullanılan: 97 29.1%

• Kullanılan toplam oy
    333
Smoothue Croc'un karşısına çıksa Sununu sıkmayı bırak elini öper. Meyvesi bir kere baştan işlevsiz Croc karşısında.
Topladığı suları tükürse boğulur croco :(

Geri vites olmadı gayet devam ediyordu tüm ksdro Shanks başta durduramadı. Sengoku ağırlığını koyup bitirdi. Beckmani takmıyor bile Kizaru.

Denizciler kayıp bile vermedi. Adam akıllı yaralanmadı Lordlar. Ciddi ciddi Shanks savaşa girse, denizciler kaybeder miydi ?
Cidden bilmiyorum. Fakat aynı anda iki yonko saldırmış olsaydı denizciler kaybedebilirdi.

Bir ara Croco için gücününün büyük bir kısmını Alabasta'yı kurak tutmaya harcıyordu diyorlardı son 10 sayfada falan yazıldığını görmediğim için yazıyım dedim bence mantıklı olan da bu olur yoksa adama Impeldown'da ne yedirip içirdilerde bir anda güç seviyesi aşırı arttı.

Bir ara Croco için gücününün büyük bir kısmını Alabasta'yı kurak tutmaya harcıyordu diyorlardı son 10 sayfada falan yazıldığını görmediğim için yazıyım dedim bence mantıklı olan da bu olur yoksa adama Impeldown'da ne yedirip içirdilerde bir anda güç seviyesi aşırı arttı.
Bununla ilgili güzel veriler var ama kesinliği yok net olarak.

Hatta Croc düştükten hemen sonra yağmurun başlaması ve Smoker ve Tashigi'nin Alabasta'dan ayrılırken yağmurun hiç durmaması ile ilgili konuşması bu konuda iyi örnek.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık