Adam Thriller Barkı yok ediyor Denizi ısıtmak meyve yeteneği. Adaya koyup bölmek çok ayrı davaBunu verelim.
![]()
Adam Thriller Barkı yok ediyor Denizi ısıtmak meyve yeteneği. Adaya koyup bölmek çok ayrı davaBunu verelim.
![]()
Bir G4 yumruğu ile ada turu yapan adam, nasıl komutan olsun yav? Jinbe de Who ile dövüşüyor işte.Dof ve Jimbei nasıl komutan ayarı değil Allah aşkına
Yc3 olduğunu hiçbir zman iddia etmedim ben bir yere yazdıysam kesin Yc4 pozisyonuna koymuşumdur. Perospero, Who's Who, Ace gibi adamlardan bahsediyorum. Zaten Yc3 ile Yc4 arasında bariz farklar var. Cracker, Perosperoyu yok eder.Tamam işte vergo üstü olsun ama yine yc3 çok fazla. Dofun kendisi yc3 değil. Gel yancım ol dediği eleman yc5 eder maximum![]()
Mihawk var işte tüm sağ kollardan güçlüBir G4 yumruğu ile ada turu yapan adam, nasıl komutan olsun yav? Jinbe de Who ile dövüşüyor işte.
Hayır, komutan etseler bile dengeyi tam olarak sağlamaları için en azından en azından sağ kol etmeleri lazım, değiller yani. Bu konuda hem fikiriz sanırım.
Oooo o meyve yeteneğide Gecko Moriah ruhani güçle mi vuruyor toprağaAdam Thriller Barkı yok ediyor Denizi ısıtmak meyve yeteneği. Adaya koyup bölmek çok ayrı dava
Bu da Moria'nın normal hali değildi ama.Adam Thriller Barkı yok ediyor Denizi ısıtmak meyve yeteneği. Adaya koyup bölmek çok ayrı dava
Ben zaten Thriller Bark Moria Komutan eder demiyorum güçsüzlüğünden, Sengoku kovmak istiyor işte adamı. Kaidoya adam sıkıntı çıkartmış işte. Güçten düştüğü, Wb dışında bu kadar vurgulanan başka çar yok serideOooo o meyve yeteneğide Gecko Moriah ruhani güçle mi vuruyor toprağa
Hem moriah o formu kontrol edemiyor ve 1000 gölge toplayarak oluşturuyor. O halinin karşısında cidden Bellamy bile iş yapabilir. Adam gücünü kontrol edemiyor, isterse yonko gücü olsun.
Perosun yaptıklarını Croco yapamazYc3 olduğunu hiçbir zman iddia etmedim ben bir yere yazdıysam kesin Yc4 pozisyonuna koymuşumdur. Perospero, Who's Who, Ace gibi adamlardan bahsediyorum. Zaten Yc3 ile Yc4 arasında bariz farklar var. Cracker, Perosperoyu yok eder.
Sen bunu diyince aklıma WG'de Erkan'ın Marco > Mihawk dediği geldi.Mihawk var işte tüm sağ kollardan güçlü
Crocoyla denkleştirmek ezmek mi ? Oyh başkan Oyh. Huff huff Tiksav Lee yorgun. Tiksav Lee üzgün.Perosun yaptıklarını Croco yapamazKaldiki fark bariz var doğru söylüyorsun. Ama snack, peros, whp falan ne gösterdi ki eziliyor bu kadar. Hele bi bekleyin biri Jimbei ile kapışıyor.
Erkanın yazılarını okuma çok tehlikeli Çok uzun konu açmıştı yarıda bırakmasam Mihawk = Headliner diyecektimSen bunu diyince aklıma WG'de Erkan'ın Marco > Mihawk dediği geldi.
Bir shichibukaiyi bence güçlü yapan vizyonudur. Biri diyor antik silah bulayım, öteki diyor gölgemi koyayım devin içine. Öteki balıkadamları örgütler, bir öteki kendine ada kurar amazon yuvası yapar. Bu yani.Crocoyla denkleştirmek ezmek mi ? Oyh başkan Oyh. Huff huff Tiksav Lee yorgun. Tiksav Lee üzgün.