Tabi herkes çok şaşırdı ahada hapı yuttu 3 amiral dediya![]()

Tabi herkes çok şaşırdı ahada hapı yuttu 3 amiral dediya![]()
Kışkırtıcı hiçbir tarafı yok. Çünkü konu ile alakası yok.31 tane oy tokat gibi duruyor orda.Böyle kışkırtıcı yorum görmedim forum hayatım boyunca.
Konu ile alakası olmasına gerek yok zaten öyle olması için.Ne zaman konu dışına çıkılmadan tartışıldı ki bu mümkün değil.Kışkırtıcı hiçbir tarafı yok. Çünkü konu ile alakası yok.31 tane oy tokat gibi duruyor orda.
Aynı tayyip'in oy oranları gibi işte, o da dünyayı ve liderlerini karşısına alıyor değil mi, kasımpaşalı ne de olsa. Halbuki dünyanın ve liderlerinin onu taktığı yokKışkırtıcı hiçbir tarafı yok. Çünkü konu ile alakası yok.31 tane oy tokat gibi duruyor orda.
Çünkü 840 bolumlyk seride bir Amiral için bile hapı yuttu denildiği bir sahne görmedik. 3 Amiral karşısı aldi diye öyle bir şey şu an için denilmeyecegi de bariz olur. Sorun öyle bir şeye o güçte bir adamın cüret edebilmesidir. O yüzden de herkes şaşırıyor. Arkadaş öğrenmiş oldu neden şaşırılmis olduğunu.
Konu öznel bir konu öyle pek tartışılacak bir durumu da yok o da ayrı bir olay.Konu ile alakası olmasına gerek yok zaten öyle olması için.Ne zaman konu dışına çıkılmadan tartışıldı ki bu mümkün değil.
Aldığı oyu ve sonuçta 3 amirali karşısına aldı diyorsun ya o bakımından. Anlamadıysan yapacak birşey yok.Konu öznel bir konu öyle pek tartışılacak bir durumu da yok o da ayrı bir olay.
@Baryshx
Yaptığın yorumun beni yorumumla bir alakasını göremedim.
Olayı şuna çevirdikleri için ben daha çok oy sayısından bahsettim. 31 tane oy çıkmış. Bu forumda say desem bana 31 tane Luffy fanı sayamaz öyle çoğu kişi. İçlerinden oy verenlere bakınca zaten kimisinin Luffy ile alakası olmadığını da görebilir. Olay şuna getiriliyor Luffy hakkında fanlık yapıyorsunuza... Eee yok işte oy sayısı da oy verenlerin kim olduğuda ortada iken olayı buna çevirmek nedir?Aldığı oyu ve sonuçta 3 amirali karşısına aldı diyorsun ya o bakımından. Anlamadıysan yapacak birşey yok.
Senin mantıkla WB gibi adamları da Denizcilerin karşısına çıktı? Shiki gibi Teach'te Garp ve Sengoku'nun karşısına çıktı? Bir sürü benzerlik sayarım bu anlamda sana. Senin yaptığın gördüğün benzerlik gibi.. WB ne etti Amiral'lere? Shiki ne yapabilmiş Garp ve Sengoku'ya? Meyvesi zaten yıkım yapmaya elverişli olan bir güç için yıkım yaptı diye mi övelim o güçte bir adamı?Amirallerin karşısına WB müttefiklerinin çöpleride çıkmadı mı yenemiyeceklerini bile bile, niye luffy çıkınca daha etkileyici oluyormuş. Adamlarda ne düzgün güç, ne de meyve vardı halbusem. Benim burada itirazım mantığa, yoksa en etkileyici bana göre wb, shanks, shiki, Magellan.