Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Bir Grubu En Etkileyici Şekilde Karşısına Alan Kişi

Sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    126
:hhh:Böyle kışkırtıcı yorum görmedim forum hayatım boyunca.
Kışkırtıcı hiçbir tarafı yok. Çünkü konu ile alakası yok.31 tane oy tokat gibi duruyor orda.

Çünkü 840 bolumlyk seride bir Amiral için bile hapı yuttu denildiği bir sahne görmedik. 3 Amiral karşısı aldi diye öyle bir şey şu an için denilmeyecegi de bariz olur. Sorun öyle bir şeye o güçte bir adamın cüret edebilmesidir. O yüzden de herkes şaşırıyor. Arkadaş öğrenmiş oldu neden şaşırılmis olduğunu.

Son düzenleme:
Kışkırtıcı hiçbir tarafı yok. Çünkü konu ile alakası yok.31 tane oy tokat gibi duruyor orda.

Çünkü 840 bolumlyk seride bir Amiral için bile hapı yuttu denildiği bir sahne görmedik. 3 Amiral karşısı aldi diye öyle bir şey şu an için denilmeyecegi de bariz olur. Sorun öyle bir şeye o güçte bir adamın cüret edebilmesidir. O yüzden de herkes şaşırıyor. Arkadaş öğrenmiş oldu neden şaşırılmis olduğunu.
Aynı tayyip'in oy oranları gibi işte, o da dünyayı ve liderlerini karşısına alıyor değil mi, kasımpaşalı ne de olsa. Halbuki dünyanın ve liderlerinin onu taktığı yok:oleyo:

Konu başlığı ya yanlış anlaşılıyor, ya da daha açıklayıcı olmalı ki zihnimiz bulanmasın. WB'nin müttefikleri arasındaki çöpler bile amiralleri karşılarına aldılar güçleri ve meyveleri olmamasına rağmen. O zaman bunların yaptıkları daha etkileyici çıkar luffy mantığıyla gidersek:rolleyes:

Aldığı oyu ve sonuçta 3 amirali karşısına aldı diyorsun ya o bakımından. Anlamadıysan yapacak birşey yok.
Olayı şuna çevirdikleri için ben daha çok oy sayısından bahsettim. 31 tane oy çıkmış. Bu forumda say desem bana 31 tane Luffy fanı sayamaz öyle çoğu kişi. İçlerinden oy verenlere bakınca zaten kimisinin Luffy ile alakası olmadığını da görebilir. Olay şuna getiriliyor Luffy hakkında fanlık yapıyorsunuza... Eee yok işte oy sayısı da oy verenlerin kim olduğuda ortada iken olayı buna çevirmek nedir?

Diğer taraftan böyle öznel bir konuda doğruyu aramak niye?

Hala daha verdiğin örneği savunuyorsun.

Seni en etkileyen sahneden bahsediyor. Çoğu kişi en etkilendiği sahneyi söylüyor burda. Adam çıkıyor diyor ki kardeş sen nasıl etkilenileceğini de bilmiyon. Bir kere etkilenirken şu kıstaslar kesin olmalı. Yoksa senin etkilenmiş olman yalancıktan.. Ha işte durum aynen böyle şu an.

Son düzenleme:
Amirallerin karşısına WB müttefiklerinin çöpleride çıkmadı mı yenemiyeceklerini bile bile, niye luffy çıkınca daha etkileyici oluyormuş. Adamlarda ne düzgün güç, ne de meyve vardı halbusem. Benim burada itirazım mantığa, yoksa en etkileyici bana göre wb, shanks, shiki, Magellan.

Amirallerin karşısına WB müttefiklerinin çöpleride çıkmadı mı yenemiyeceklerini bile bile, niye luffy çıkınca daha etkileyici oluyormuş. Adamlarda ne düzgün güç, ne de meyve vardı halbusem. Benim burada itirazım mantığa, yoksa en etkileyici bana göre wb, shanks, shiki, Magellan.
Senin mantıkla WB gibi adamları da Denizcilerin karşısına çıktı? Shiki gibi Teach'te Garp ve Sengoku'nun karşısına çıktı? Bir sürü benzerlik sayarım bu anlamda sana. Senin yaptığın gördüğün benzerlik gibi.. WB ne etti Amiral'lere? Shiki ne yapabilmiş Garp ve Sengoku'ya? Meyvesi zaten yıkım yapmaya elverişli olan bir güç için yıkım yaptı diye mi övelim o güçte bir adamı?

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık