Bakarım istersen bir kaç saate. Bulursam atarım?En Tehlikeli Okul Yolları'nı, yanlış anlaşılma oldu.![]()
Bakarım istersen bir kaç saate. Bulursam atarım?En Tehlikeli Okul Yolları'nı, yanlış anlaşılma oldu.![]()
Teşekkür ederim, gerek yok. : ) Sen izlemek istersen diye dedim. (Ben senin yazdığın teşekkürü yanlış anladım. )Bakarım istersen bir kaç saate. Bulursam atarım?
Geçenlerde bunu nihayet bulup izleyebildim bu arada. Bu kez Inside Job kadar bağımsız hissettirmiyor, temiz enerji şirketlerinden iyi fonlanmış gibi birkaç tanesinin epey reklamını yapıyor ama yine çok iyi çalışılmış, araştırılmış bir proje. Kesinlikle tavsiye ederim.Inside Job'ın yönetmeni Charles Ferguson epey aktivist ve bir şeyleri değiştirebilme hayali güden bir adam. 2015'te iklim değişikliğiyle ilgili Time to Choose adında bir belgesel çıkarmıştı ama gelgelelim bunu bulamadım ben bir türlü, zaten IMDb'de yalnızca 245 oy girilmiş. Çok kısıtlı bir dağıtım ağına ulaşabilmiş demek ki. Bulan çıkarsa bana da atabilir
![]()
Time to Choose (2015) - IMDb
Time to Choose: Directed by Charles Ferguson. With Peter Agnefjall, Tasso Azevedo, Neal Barnard, Jerry Brown. Documentary filmmaker Charles Ferguson turns his lens to address worldwide climate change challenges and solutions.www.imdb.com
Altyazılı mi buldugun?Geçenlerde bunu nihayet bulup izleyebildim bu arada. Bu kez Inside Job kadar bağımsız hissettirmiyor, temiz enerji şirketlerinden iyi fonlanmış gibi birkaç tanesinin epey reklamını yapıyor ama yine çok iyi çalışılmış, araştırılmış bir proje. Kesinlikle tavsiye ederim.
İngilizce altyazısı vardı.Altyazılı mi buldugun?