Üç altın avcısı ekibi, Avustralya taşrasında altın avcılığında iken yaşadığı zorluklar. Belgesel diyemesem de TV şovu. Güzel eğlendirici bir yapım. NetFlix'te var.Altınlı ve hayvanlı herhangi bir belgeseli severim :₺

Üç altın avcısı ekibi, Avustralya taşrasında altın avcılığında iken yaşadığı zorluklar. Belgesel diyemesem de TV şovu. Güzel eğlendirici bir yapım. NetFlix'te var.Altınlı ve hayvanlı herhangi bir belgeseli severim :₺
Fakirlikten televizyonda ne varsa onu izliyorumÜç altın avcısı ekibi, Avustralya taşrasında altın avcılığında iken yaşadığı zorluklar. Belgesel diyemesem de TV şovu. Güzel eğlendirici bir yapım. NetFlix'te var.
![]()
Youtube belgeseli de önerebilirim.Fakirlikten televizyonda ne varsa onu izliyorum![]()
Şefim aç 32. Gün Arşivi'ni onları izle bari.Fakirlikten televizyonda ne varsa onu izliyorum![]()
Sabit internetin varsa Netflix Youtube kanalına Türkçe altyazılı belgesel atıyor. (Our Planet çok iyi ama diğerlerini bilmiyorum)Fakirlikten televizyonda ne varsa onu izliyorum![]()
Ne diyeyim bilemedim :/İnternet yokBağlatmıyorlar bir türlü.
Sıkıntılı bir durum. Geçmiş olsun.İnternet yokBağlatmıyorlar bir türlü.
TLC aç bariİnternet yokBağlatmıyorlar bir türlü.