Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] Bartolomeo'nun Gücü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu resimdede ilk işaretlenen yerde hackin yumruğu bir alana giriyor ama onun elini durduran mürekkep tarzı birşey.
2'inci işaretlenen resimdeki mürekkebin bartolemonun kendi dövmesine benziyor.
3üncü işaretleneninde mürekkep olduğunu düşünüyorum.

Bu resimdede ilk işaretlenen yerde hackin yumruğu bir alana giriyor ama onun elini durduran mürekkep tarzı birşey.
Aynen bence de o mürekkepi dövmenin.

ilk işaretlenen yerde hack'in elinin ağız gibi bir şeyin içine girdiğini düşünüyorum ben.
blueno'nun doa doa meyvesinin gücü gibi havada veya herhangi bir yüzeyde ağız, diş vb. oluşturabilen bir meyve yemiş olma olasılığı nedir?

ilk işaretlenen yerde hack'in elinin ağız gibi bir şeyin içine girdiğini düşünüyorum ben.
blueno'nun doa doa meyvesinin gücü gibi havada veya herhangi bir yüzeyde ağız, diş vb. oluşturabilen bir meyve yemiş olma olasılığı nedir?
Bana da öyle geliyor.Oradaki şey dövmeden çok ağızı andırıyor.

Monkey :D Luffy

adam mürekkep meyvesi falan yemiştir paramecia oda nın derin düşüneceğini sanmıyorum

Meyve yeteneğinden dövme şekli yapmıştır.Ama bana çizim hatası geldi.Ki zoro ya arc başı luffy yarası açmıştı :D İlk haki düşündüm.Amirallerin wb nin saldırısına yaptığı tarzda.Orada 3 amiral yapmıştı.Alanı büyük oldu bu yüzden.Belki garp,sengeku da yardım etmiştir.Burada alan daha küçük.Ve adam 4k lık bir yumruk atıyor.Geriye tek noktadan teptiği için,kolu bilekten parçaladı.Eğer böyleyse barto çok güçlü çıkar.Ha yok bu tarz haki için,eğitim ve zaman şart ise naruto da ki elemanın yeteneği gibi olur.Tobi nin içine aldığı mikro böcek yeteneği olan eleman(isim aklımda değil yine :D).Gerçi e.oda benzer yetenek çıkarmaz ama,barto bu gruptan 1.çıkacak belli :D

Ben ilk gördüğümde çizim hatası olarak yorumlamıştım, halen de öyle düşünüyorum açıkçası. E. Oda uzaktaki bir karakteri gösterdikten sonra onu yakınlaştırarak çizdiğinde her zaman dikkat çekici detayları atlıyor. Bunun en bariz örneğini Marineford savaşında gösterdi. Normalde WB'nin yumruğuyla ağzı yüzü dağılmış olan Akainu'ya zoom yapıyoruz ve karşımıza çıkan sonuç bu:
Bence Bartolomeo olayındaki de bunun aynısı. Hack'i alt edip işemeye devam eden Barto'ya zoom yapıyoruz ve dövmesi gösterilmiyor. Bence Bartolomeo'nun gücü Capone Bege'in bir değişik versiyonu çıkacak. Bege'de bir alan içerisine giren çıkan her şey küçülüyor ve yavaşlıyor. Barto'da ise parçalanıyor eziliyor.
Kıyma makinesi görevi görüyordur o alan. :D Ben de hala hata olduğunu düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık