Bu resimdede ilk işaretlenen yerde hackin yumruğu bir alana giriyor ama onun elini durduran mürekkep tarzı birşey.
2'inci işaretlenen resimdeki mürekkebin bartolemonun kendi dövmesine benziyor.
3üncü işaretleneninde mürekkep olduğunu düşünüyorum.
Aynen bence de o mürekkepi dövmenin.![]()
Bu resimdede ilk işaretlenen yerde hackin yumruğu bir alana giriyor ama onun elini durduran mürekkep tarzı birşey.
ilk işaretlenen yerde hack'in elinin ağız gibi bir şeyin içine girdiğini düşünüyorum ben.![]()
Bana da öyle geliyor.Oradaki şey dövmeden çok ağızı andırıyor.ilk işaretlenen yerde hack'in elinin ağız gibi bir şeyin içine girdiğini düşünüyorum ben.
blueno'nun doa doa meyvesinin gücü gibi havada veya herhangi bir yüzeyde ağız, diş vb. oluşturabilen bir meyve yemiş olma olasılığı nedir?
Bu konudan sonra artık Luffy'in Hasır Şapkaya Mera mera'yı yedirebileceğini düşünmeye başladım.
Kıyma makinesi görevi görüyordur o alan.Ben ilk gördüğümde çizim hatası olarak yorumlamıştım, halen de öyle düşünüyorum açıkçası. E. Oda uzaktaki bir karakteri gösterdikten sonra onu yakınlaştırarak çizdiğinde her zaman dikkat çekici detayları atlıyor. Bunun en bariz örneğini Marineford savaşında gösterdi. Normalde WB'nin yumruğuyla ağzı yüzü dağılmış olan Akainu'ya zoom yapıyoruz ve karşımıza çıkan sonuç bu:
Bence Bartolomeo olayındaki de bunun aynısı. Hack'i alt edip işemeye devam eden Barto'ya zoom yapıyoruz ve dövmesi gösterilmiyor. Bence Bartolomeo'nun gücü Capone Bege'in bir değişik versiyonu çıkacak. Bege'de bir alan içerisine giren çıkan her şey küçülüyor ve yavaşlıyor. Barto'da ise parçalanıyor eziliyor.