Tabii böyle bir etken de var.Eğer gerçekten dövme meyve yiyebiliyorsa ve Karasakal bunu öğrenirse vay Op evreninin haline.
Tabii böyle bir etken de var.Eğer gerçekten dövme meyve yiyebiliyorsa ve Karasakal bunu öğrenirse vay Op evreninin haline.
Eğer Bay 4'ün köpeği Lassoo olmasaydı, öyle düşünebilirdim.Vegapunk Seviyesi bir iş olmaz mı bu ?
Dövmenin mürekkebine meyve işlenmişse, mantığa oturur.Dövme bir cisim veya ona benzer bir şey değil ki ona meyve yedirilsin.Kılıç veya top atar bunlar hep cisim.Ama dövme cildinin renklendirilmesi ile oluşan bir yazı veya resimdir.Buna meyve yedirmek cilde meyve yedirmek gibi bir şey olur.Olmaz demiyorum ama olursa çok zorlama bir meyve olur.
Buda gerçekten ince bir detay.. Bunun dışında böyle bir şey söz konusu ise çok çok etkili bir savunma meyvesi var ne kairoseki kelepçeler işler ne de yeterince haki yüklenmemiş kılıç darbeleri.Barto'nun dövmesinin şekli değişiyor da üstelik :
705.son karedeki dövme şekline bakın:
![]()
Birde ilk sayfadaki dövme resmine.
Birde göz yanındaki çizgiler bile hareket ediyor gibi bir manga karesinde kaybolmuştu adamın daha çok dövmesi var bence.
Bence dövme meyvesi yemiş ve o dövme mürekkep gibi hareket edip saldırının önüne geçiyor.
Havan topu'na yedirilmişti. Z tanıtım bölümlerindeki lama, değil mi?Top atıcıya da yedirdiler.
Dövme meyvesini başta ben de düşündüm, ama turnuvaya katılması mantıksız geldi. Üstelik Moriah'ın meyvesinin neredeyse aynısı oluyor.Barto'nun dövmesinin şekli değişiyor da üstelik :
705.son karedeki dövme şekline bakın:
![]()
Birde ilk sayfadaki dövme resmine.
Birde göz yanındaki çizgiler bile hareket ediyor gibi bir manga karesinde kaybolmuştu adamın daha çok dövmesi var bence.
Bence dövme meyvesi yemiş ve o dövme mürekkep gibi hareket edip saldırının önüne geçiyor.
O lama fillerdi. Benim dediğim Lassoo. Arabasta'daki top atıcı köpek.Havan topu'na yedirilmişti. Z tanıtım bölümlerindeki lama, değil mi?
Peki meyve'nin gücü ne olabilir? Onun için bir teorin var mı? En azından türüne dair bir tahminin vardır. Daha önce cansız maddelere Zoan'dan başka meyve yedirilirse işe yaramaz demiştiniz. Bu meyve pek zoana benzemiyor. Paramecia veya Logia kaldı geriye. Logia'dan çok Paramecia'ya benziyor gibi. O zaman Paramecia meyveler de cansız meyvelere yedirilebilir sonucu çıkar.
Belki oraya bir yonkou tarafından yollanmıştır ,Barto'nun dövmesi Moria'nın gölgesi gibidir ama dövme şekil değiştiriyor kişiyi yutup saldırlarını emiyor tıpkı Spiderman'daki venom'un yapısı gibi bişeydir .Dövme meyvesini başta ben de düşündüm, ama turnuvaya katılması mantıksız geldi. Üstelik Moriah'ın meyvesinin neredeyse aynısı oluyor.