Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Amiraller vs. Savaş Lordları

Kazanan kim olur?

• Kullanılan toplam oy
    73
amirallerden meyvelerini al,marcodanda al ben cok asırı fark görmem.hatta senin su bahsettigin yıkıcılıgı meyve veriyor.akainu, kizaru ne zaman denizcilere katıldıysa marcoda o zamandan beridir, wbnin sag kolu olarak yeni dünyada.yani amiraller haki kullanırken, marco kullanamaz gibi yazmısın.su adamı kücümsemek akıl karı degil :) inan bak; mangaka acıkca teachi durdurabilecek gücler içinde, yonkolarla birlikte bu adamı sayıyor... ama işte belkide e.oda alkollüydü o gün.
Alalım meyvelerini. Amiral de haki kullanacak Marco'da. Bu durumda nasıl Marco ile amiral arasında fark göremiyorsun anlamıyorum. Adamlar sadece meyveleriyle amiral oluyorlar diyorsan çok farklı değerlendiriyoruz bütün seriyi demektir.

@Dragon
Wb'den deli saldırılar yiyipte kalkan bir Akainu, Hakili bisento yiyip no problema diyen Aokiji gerçekleri var. O saldırıları karşılamalarını sağlayan meyveleri değil. Marco o saldıraları yese bitkisel hayata geçerdi ki hayvani yenilenme veren meyvesi var. Garp örneği ise yanlış anlaşılıyor bana göre bitirmek için vurmadı orada gibime geliyor ortama bende buradayım mesajı vermek için yere doğru gömdü.
söylemeye calıstıgın amiraller marcodan daha iyiyse kabul ediyorum zaten.ama marcoda onlardan asagı kalmaz.bir cok karakter marcoya gücüyle bir nane yiyemez.garp zaten kaptanına denk,bu adamda wbye hizmet ediyor, bırakın onlar yamultsun marcoyu ;) benim sıkıntım marconun kücük görülmesi. acıkca denk birsekilde dövüsebilir amirallerle bu adam.ve marinefordda 3 üylede denk dövüstü.adamın saldırı gücü az deniliyor ama, bu adam deve gibi aokijiye bir koyuyor ucuruyor metrelerce.akainu durdurulamaz deniyor adam magmayı tutuyor.kizaru bildigin otomatik makine gibi saydırıyor lazerleri ıh bile demiyor.baska bildiginiz varsa 3 amiral karsısındada böyle duran yazın bende bileyim.

bu da wikiadan;

Marco is one of the strongest characters in the entire One Piece series, as he demonstrated in the war that he was on a similar level of fighting as the three admirals and even Whitebeard himself. He was fully capable of fighting Admirals Kizaru, Aokiji and Akainu equally. Marco is also most likely the strongest member of the Whitebeard Pirates after Whitebeard, given his position as the new authority of the crew.

Another indication of Marco's strength is that the Gorosei considered him as one of the few individuals capable of taking down Marshall D. Teach. His name was stated separately from the rest of the Whitebeard Pirates, thus being acknowledged as a particularly powerful individual even amongst them.

Alalım meyvelerini. Amiral de haki kullanacak Marco'da. Bu durumda nasıl Marco ile amiral arasında fark göremiyorsun anlamıyorum. Adamlar sadece meyveleriyle amiral oluyorlar diyorsan çok farklı değerlendiriyoruz bütün seriyi demektir.
farklı degerlendirdigimiz acık zaten.sen şimdi suna cevap ver, mihawka meteor gücü,dofada magma gücü ver, eger diyorsanki bu ikisi amiral olamaz.zaten senle daha tartısmıyacagım hiç bir sekilde hiç bir konuda.

az makul düsün.amiraller, koramirallerden daha üstün fiziksel kabiliyet ve haki gücüne üstüne birde deneyime sahipler, ama onları yine amiral yapan meyveleri...o meyve güclerini kalbur üstü mihawk,doflamingo, marco,jozu gibi ekstra yetenekleri olan kılıc ustalıgı yada busoshokusu asmıs deneyimli korsanlara verirsen onlarda amiral gücünde olur.

marconun sadece boyu kısa.kuzan garpın yanında kuyruk diye dolanırken, adam muhtemelen rayleigle vs atıyormus :D bu adamın cıplak dövüste amiralden düsük oldugunu nereden biliyorsun ? sence marconun busoshoku hakisi asagımı kalır amirallerden ?

hayır adama hıncın varsa söyle hiç kendimi yormıyayım, senin bakıs acın derim cıkarım işin içinden.yok cidden marcoyu amirallerden cok asagıda görüyorsan, yapıcak birsey yok,herkezin kendi fikri sonucta.ama mangaka öyle demiyor.teachi bile durdurabilir diyor,yada dünyayı yönetenler ve mangaka bilmiyor diyecegim bende senin inancını paylasıcam.

söylemeye calıstıgın amiraller marcodan daha iyiyse kabul ediyorum zaten.ama marcoda onlardan asagı kalmaz.bir cok karakter marcoya gücüyle bir nane yiyemez.garp zaten kaptanına denk,bu adamda wbye hizmet ediyor bırakın onlar yamultsun marcoyu ;) benim sıkıntım marconun kücük görülmesi acıkca denk birsekilde dövüsebilir amiraller bu adam.ve marinefordda 3 üylede denk dövüstü.adamın saldırı gücü az deniliyor ama bu adam deve gibi aokijiye bir koyuyor ucuruyor metrelerce.akainu durdurulamaz deniyor adam magmayı tutuyor.kizarı bildigin otomatik makine gibi saydırıyor lazerleri ıh bile demiyor.baska bildiginiz varsa 3 amiral karsısındada böyle duran yazın bende bileyim.

bu da wikiadan;

Marco is one of the strongest characters in the entire One Piece series, as he demonstrated in the war that he was on a similar level of fighting as the three admirals and even Whitebeard himself. He was fully capable of fighting Admirals Kizaru, Aokiji and Akainu equally. Marco is also most likely the strongest member of the Whitebeard Pirates after Whitebeard, given his position as the new authority of the crew.

Another indication of Marco's strength is that the Gorosei considered him as one of the few individuals capable of taking down Marshall D. Teach. His name was stated separately from the rest of the Whitebeard Pirates, thus being acknowledged as a particularly powerful individual even amongst them.
Wikia'dan aldığın ilk kısım tamamen yorum. Teach Wb tayfasından bir adam olduğu için Marco seviyesi civarında bir gücü olabileceği ise sorgulanabilir. Ancak 2 yıl aradan sonra Marco kesinlikle denk değildir Teach'e. Olsaydı Marco yeni yonkou olurdu Teach değil.

İyi de 3 amirale vurabildiği yerlerde kendisinin yakalanması gibi amirallerin dikkatini Marcoya vermemiş olması var. Kizaruyu ilk gömmesi de ''şimdi havadasın kaçacak yerin yok'' muhabbeti, Marcoyu gömmeye çalışmıyoruz ama Futbolda nasıl 20 kişi savunup maçı kontra atakla 1-0 kazanan iğrenç futbol oynayan takımlar varsa Marconun stilide ona benziyor. Efsane savunması var ama ona kıyasla saldırı gücü çok zayıf. Karşılaştırdığımız adamlarda bir sıkıntı yok, Yonkounun sağ kolu adamın bir zahmet amiralle kıyaslanacak saldırı gücü olsun, jozunun var mesela ama marco bütün savaş ulubatlı hasan gibiydi.

Roronoa Zoro

Marco'nun meyvesi Garp gibi bi' adamda olsa imbalaşır, yıkıcı bir saldırısı olmayan adamda piyon görevinden öteye gidemez. Marco felan demeyin allah aşkına.

Wikia'dan aldığın ilk kısım tamamen yorum. Teach Wb tayfasından bir adam olduğu için Marco seviyesi civarında bir gücü olabileceği ise sorgulanabilir. Ancak 2 yıl aradan sonra Marco kesinlikle denk değildir Teach'e. Olsaydı Marco yeni yonkou olurdu Teach değil.
zaten olasılıklardan bahsediyor gorosei.ben fb sunu yenebilir diyebilirim ama yenmek farklıdır.yinede gidip,dengi bir rakibi söylerim karsısına degilmi ? aynı sey.marco yonko olacak güce sahip diyen yok zaten ama amirallere denk bence.eşit degil ama denk.

@dragon
Marco'cun hakîsi amirallerle eşit olmayı geç onların seviyesine yakın bile değildir.Bunu Akainu'ya yaptığı hakili sardırı sonucu Akainu'nun onunla dalga geçmesine dayanarak rahatlıkla söyleyebilirim.Meyve güçlerini bir kenara bıraksak bile amiraller, Marco ve benzeri karekterleri hakîde ve fiziksel güçte aşmış olmaları sayesinde bir güzel tokatlarlar.

Anket amirallerin galip geleceğini düşünüyorum.Lakin onlarda savaş zaiyatı vereceklerdir büyük ihtimal.
su cümlede ciddiysen zaten tartısmayalım.

İyi de 3 amirale vurabildiği yerlerde kendisinin yakalanması gibi amirallerin dikkatini Marcoya vermemiş olması var. Kizaruyu ilk gömmesi de ''şimdi havadasın kaçacak yerin yok'' muhabbeti, Marcoyu gömmeye çalışmıyoruz ama Futbolda nasıl 20 kişi savunup maçı kontra atakla 1-0 kazanan iğrenç futbol oynayan takımlar varsa Marconun stilide ona benziyor. Efsane savunması var ama ona kıyasla saldırı gücü çok zayıf. Karşılaştırdığımız adamlarda bir sıkıntı yok, Yonkounun sağ kolu adamın bir zahmet amiralle kıyaslanacak saldırı gücü olsun, jozunun var mesela ama marco bütün savaş ulubatlı hasan gibiydi.
marco nasıl yakalandı,o cok övdügün amiraller marcoyuda dikkati dagınıkken yakaladı,ama ne hikmetse onda bile paket edemediler.ya cok zor degil kardesim, amiral amiral diyorsunuz yok söyle, yok böyle neden bir tanesi bu adamı paket edemedi,meyve gücüde gitti yaralıda ,hiç mi bir allahın kulu indiremez marcoyu,kizaru oyun vakti senin için bitti diyor,bitirsene :D neden jozunun kol gitti, marco kizaruya birsey yapamadı ? sizin dediginiz olsa marcoyuda yenik çizerdi e.oda ama çizmiyor,savastan sonrada övüyor ama işte amirallerin meyveleri daha cafcaflı ya :D

resmen wb korsanları inim inim inledi,ace bile bile babasını yaktı.jozunun omuzu haric kuzana düzgün bir sey yapan yok.marco tek basına her yere kostu,resmen ayakta tuttu tüm tayfayı,ama adamın gördügü muamaleye bak.yeniden cıksın görüsücez korsan fan silmeyin bu konuyu...ölmüşse siz benimle görüsürsünüz :p

farklı degerlendirdigimiz acık zaten.sen şimdi suna cevap ver, mihawka meteor gücü,dofada magma gücü ver, eger diyorsanki bu ikisi amiral olamaz.zaten senle daha tartısmıyacagım hiç bir sekilde hiç bir konuda.

az makul düsün.amiraller, koramirallerden daha üstün fiziksel kabiliyet ve haki gücüne üstüne birde deneyime sahipler, ama onları yine amiral yapan meyveleri...o meyve güclerini kalbur üstü mihawk,doflamingo, marco,jozu gibi ekstra yetenekleri olan kılıc ustalıgı yada busoshokusu asmıs deneyimli korsanlara verirsen onlarda amiral gücünde olur.

marconun sadece boyu kısa.kuzan garpın yanında kuyruk diye dolanırken, adam muhtemelen rayleigle vs atıyormus :D bu adamın cıplak dövüste amiralden düsük oldugunu nereden biliyorsun ? sence marconun busoshoku hakisi asagımı kalır amirallerden ?

hayır adama hıncın varsa söyle hiç kendimi yormıyayım, senin bakıs acın derim cıkarım işin içinden.yok cidden marcoyu amirallerden cok asagıda görüyorsan, yapıcak birsey yok,herkezin kendi fikri sonucta.ama mangaka öyle demiyor.teachi bile durdurabilir diyor,yada dünyayı yönetenler ve mangaka bilmiyor diyecegim bende senin inancını paylasıcam.
Mihawk ve Dofly nerden çıktı. Olacak güçleri olurdu ama olmak istemezlerdi. Zaten Beyazsakal tayfasıyla ilgili görüşümü belitmiştim. Tekrarlıyım; Beyazsakal dünyayı yok edebilecek bir güce sahip, bulduğunu kaşına gözüne meyvesine bakıp tayfasına almış. Tayfası çöp. Bir amiral alamıyorlar.

Marco muhtemelen Rayleigh ile vs atmıyordur. Rayleigh 20 sene önce aktifti. 20 sene önceki Kara Kral'ı 20 sene önceki Marco ile bir tutuyorsun. Bu konuda yorum dahi yapmayacağım. :/

Meyveyi çıkartalım diyorsun bir de. Çıkartalım. Akainu ile Marco arasındaki fark hiç değişmez. Fiziksel güç diyorsun madem, Marco hakili saldırı yaptı yanında Vista da var. Sonuç olarak Akainu bunlar haki kullandıklarını sanıyorlar, gerçekleri görme zamanları geldi, Beyazsakal'ın arkasına saklanmakla güçlü olunmaz havasında ağızlarına burunlarına kırdı.

Son olarak ne Akainu'yu ne de Beyazsakal'ı zerre severim. Ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler. ;)

Edit: Marco'cun hakisi amirallerle eşit olmayı geç onların seviyesine yakın bile değildir.

zaten olasılıklardan bahsediyor gorosei.ben fb sunu yenebilir diyebilirim ama yenmek farklıdır.yinede gidip,dengi bir rakibi söylerim karsısına degilmi ? aynı sey.marco yonko olacak güce sahip diyen yok zaten ama amirallere denk bence.eşit degil ama denk.

marco nasıl yakalandı,o cok övdügün amiraller marcoyuda dikkati dagınıkken yakaladı,ama ne hikmetse onda bile paket edemediler.ya cok zor degil kardesim amiral amiral diyorsunuz yok söyle yok böyle neden bir tanesi bu adamı paket edemedi,meyve gücüde gitti yaralıda ,hiç mi bir allahın kulu indiremez marcoyu,kizaru oyun vakti senin için bitti diyor,bitirsene,neden jozunun kol gitti marco kizaruya birsey yapamadı ? sizin dediginiz olsa marcoyuda yenik çizerdi e.oda ama çizmiyor,savastan sonrada övüyor ama işte amirallerin meyveleri daha cafcaflı ya :D
Gorusei ilk olarak Marco'yu rakip biçecek tabi hem kendini sorumlu hissedecek hem de intikam düşüneceği için. Ama ne kadar yeteriz kaldığını olaylar üstünden rahatça görebiliyoruz Marco'nun.

Diğer kısma benim de yorumum var; kimsenin umrunda değil çünkü Marco olmasıyla olmaması arasında bir fark yok. Adamın savaşa bir etkisi yok. Dediğim gibi sadece birilerini birşeylerden korudu. Bu yeterli bir etki mi sence yonkounun sağ kolu için? Luffy bile Marco'dan daha dikkat çekti çünkü daha tehlikeliydi. Üstüne Marco'nun meyvesi amirallerden daha cafcaflı ama etkili kullanımı yok. Sence bir amiralde olsa Marco'nun meyvesi kullanımı nasıl olurdu bir de buradan düşün. Aynı olurdu diyorsan çok farklı yerden bakıyoruz bence.

Dragon niye paket edilmediğini sende çok iyi biliyor olman lazım. Marineford savaşının herkesin birbirine bir tane çakıp partner değiştiği bir savaştı. Misyon verecek ki öldürmedi demek kolaya kaçmak gibi görünüyor ama o savaştan sonra 2 şey belli oldu. Amiraller canavar yaşlı,hasta,2 ayağı tabutta wb daha da canavar olay buydu. Shichiler,taburlar kalabalık yaptı o kadar, Garpı saymıyorum çünkü 60-70 yaşında koca dedeyi ergen tribine sokarak Oda bir şekilde uzak tuttu adamı.

Mihawk ve law >akainu
dof ve jinbei ve =kizaru
kuma,teach,moria>aokiji
hancock ve croco,bugy=issho
bana göre 2 tarafında kayıplar verdiği bir savaş olurdu mihawkın tam gücünü kestiremediğimiz için aslında ne dersek biraz tahmin olucak bana göre amiral dengidir mihawk ve dofunda bana kalırsa amiralden pek bir eksiği yoktur
hancockunda gcü amiral altıdır ama fazla altı değildir
bana göre shiciler bu savasın kazananı olur

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık