Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Amiraller vs. Savaş Lordları

Kazanan kim olur?

• Kullanılan toplam oy
    73
Bu arada Lord'lar marineye degil Wg ye bağlı.

Marco'ya gelirsek, savas boyunca sagdan sola uçup durdu. Sonra gitti bir Koramiral den kelepçe yedi. Bizim amiral dediğimiz adamlar gidip Wb'nin saldırısını karşılayıp üstüne karşı atak yapabilen adamlar. Gelipte bunları Marco'yla eşit tutmayın. WB korsanlarında tayfanın açığını kaptanları kapatıyordu. Yani başka yonkounun sağ kolunun Marco'dan güçlü olduğunu düşünüyorum.

Ufak bi teori atayım. Fujitora'nin gözleri Mihawk çizmistir.
Ankete gelirsek, Mihawk Fujiyi alır. Akainu Kizaru ve Aokiji hafif yaralanır. WIN:Amiraller

Fikrin ne kadar sabittir bilmiyorum ama savaşta gördüğümüz adamları kıyaslıyorsak ben de derim ki; amiraller 10'sa Marco en fazla 7'dir. O da savunması var diye. Gerçi savunma bile değil. Yemediği kalmıyor meyvesi sağ olsun kalkıyor.
Adamın full defansif gücü var,bir halt olmayacağını bildiği için kaçma zahmetinde bile bulunmuyor.Marcoyu indirmek her baba yiğidin harcı değil :cool:

Su ilk mesaji okumadan yorum yapmayin bir zahmet. Yeni shichibukai , greenbull ( greenbull diye amiral mi olur ya. Reddog yada Purpletiger var sanki de greenbull diyorlar hala. Durumun bi ceviri hatasi oldugunu anlamak cok zor olmasa gerek ) teach simdi ki hali mi falan sorup durulmasin yeter.

Marco , butun shichibukai lerden guclu ve butun amirallerden gucsuzdur ama yakin sayilir. Mihawk , Fujitora' nin gozunu kesmis olabilirmis. Adam kendi halinde bir vatandas , Mihawk ile savasmasi icin tek neden bile yok. Savassalarda o kibirli asosyal maymuncu , sempatik ve asiri guclu abimize ne yapabilir ki. Ha oda kilic kullaniyor demek ki... ile baslayan cumlelere bakan yok zaten.

Gördüğüm şu ki Shichileri takan pek olmamış , shichi < amiral mantığıyla gidilmiş ve hiç şansları yok ölürler katliam olur denilmiş, tuhaf.
Oysaki elimizde Sabondy'de Kizaru'nun yanında tayfayı postalayıp Kizaru'a selam çakan muhteşem Kuma, Aokiji'nin buzdan kurtulan ve Aokiji'nin bile nedense savaşmadığı bir Joker , dünyanın en güçlü rakipsiz kılıç ustası ve bir devrin yonkousu Shnks'ın ezeli rakibi Mihawk, İmparotoriçe Hancock, room içinde Fuji'nin yeteneğinin açığını bulup kaçabilecek güçte meteoru orya buraya sürükleyen Law, Luffy bu adamı yendi diye Luffy'e ödeştik denilen Croco var.
http://www.turkcraft.com/One_Piece/234/7

Üstte yazdıklrım bu adamlar amirallerden güçlüdür veya güçsüzdür demek değil de çok ezilmişler gibi geldi bana.Şu an Dressrosa'da ki Dof ile Fujitora'nın savaşı bile bence çok zorlu geçer.Yani bu adamlar amirallerden öyle çokça güçsüz değil aksine çok yakın güçte adamlar bunların toplu bir savaşta ezilmesine pek anlam veremedim.

Bende Shichibukai lerin küçümsendiğini görüyorum. Bazı arkadaşların dediği gibi eğer biri sorun çıkarsa peşlerine amilral gönderirler evet ama birincisi bu Lordlar hep kendi kafalarına göre takılıyorlar. Yani diyelim ki bir amirali yenecek Lord bile olsa baksanıza adamlar 2 yıl içinde 2 yeni amiral daha bulmuşlar ve onlarda dehşet güçlü yani bu işin sonu gelmiyor.

Bu müsabakayı etkileyecek en önemli faktör iş birliği. Eğer bahsettiğimiz dövüş 2 tarafın birinin yenmesi ve tüm Lordların uyum içinde çalışması ise diğer önemli olay kesinlikle Mihawk ın performansı işte burada en büyük görüş ayrılığı olabilir. Lordlar meyveleri sayesinde çok etkili kombolar yapabilirler.

Düşünsenize Law ışınlıyor "ki Dof u bile ışınladı" Teach meyvesiyle etkisiz hale getiriyor sağlam vuruş gücü olan biride çakıyor. Dof ile Mihawkta tek tekte oyalıyor Law uzaktan zor durumda olanların sürekli yerini değiştiriyor. Croco zemini istediği şekilde haraket ettiriyor. Kuma ve kalanlarda tek bir amirali oyalıyor.

çok karasız kalsamda Lordlar burun farkıyla alır ve yarısı tahtalı köyü boylar. Diğer yarısıda bir yarsını kaybeder.

ama dediğim gibi nakama gibi birlikte hareket edip dövüşecekler yoksa çok zor işleri...

bakınca amirallerin şansı yok gibi . teach gura gura lı mı? giricek savaşa eger oyleyse teach, mihawk, kuma ,dof 4lüsünün bile bir şansı olabilir. üstüne hancock croco ve law ı da ekledinmi tamamdır jimbe moria buggy filan çöp at gitsin denk gelirse amiraller deler geçer bunları

Nedense ben dahil herkes lordları takım halinde savaştırıyoruz,Bb çeker,law keser,kuma ışınlar falan.

Amirallerin aynı anda saldırdığını düşünün birde;
Aokijinin ice time,akainu daifunka,kizaru yasakani no magatama,Fujide birkaç meteor atsa :eek:

bakınca amirallerin şansı yok gibi . teach gura gura lı mı? giricek savaşa eger oyleyse teach, mihawk, kuma ,dof 4lüsünün bile bir şansı olabilir. üstüne hancock croco ve law ı da ekledinmi tamamdır jimbe moria buggy filan çöp at gitsin denk gelirse amiraller deler geçer bunları
Teach normal Yami Yami no Mi ile girecek. Jinbe'yi çöpe atmışsın, ki bu adam Balıkadam Karetesi ile Logia türlerine vurabiliyor, Crocodile'a iş yaptırmışsın. Crocodile'ın herhangi bir saldırısı, Issho hariç diğerlerini etkilemez.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık