Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Amiraller vs. Savaş Lordları

Kazanan kim olur?

• Kullanılan toplam oy
    73
Kinemon'un ateşi kesmesi haki değil yalnız. Üstüne ilk bölümde görünen ve seri boyunca defalarca adı geçen bir şey haki. Son bölümde çıkmış gibi söyleyip de alakasız ithamlarda bulunman garip :( Hadi "busoshoku koka" için desen anlarımda haki kavramı için demen komik oluyor. Bu arada elbette batırdığı yerler olacaktır en büyük batağı da Marine Ford'dur. İlk toplama girişimi de Dof gibi duruyor.
İlk bölümde haki vardı değil mi? Hem de kral haki! o_O

aaron hotchner

VS bakınca suan yapılacak vs 2 yıl sonra yani ,2 yıl sonra olunca jimbei,crocodile,bugy bunlar baya güçlenmiştir burda aslında dikkatimiz Marshall D.Teache vermeliyiz aradan iki yıl geçmiş ve beyazsakaldada alıdığı meyverle birlikte ve kendi meyvesinin gücü ki,kendi meyvesinin gücü logia karakterleri meyvesiz hale geliyor bence savaş lordları alır, mihawk ,dof ,law ,d.teach ,jimbei, crocodile, kuma ,hancok bunlar başlı başına adam kafa kafa olur ama büyük olasılık lordlar alır yani geriye kalanlar cer cöp :d akain tek atar asdasda

Bana o zaman Akaiunun neden Marco'ya hakisiz bir saldırı yaptığını izah eder misin ? Saldırının anlamsız olacağını bile bile yapmanın amacı nedir peki eğer hakisi yetseydi elbet kullanırdı diye düşünüyorum.Kizaru neden kairoseki kelepceye ihtiyac duydu cevabı basit aşamıyorlar boushokuyu.
Marco neden karaktersiz olsun Teach'e doğru taarruza geçerken Shirohige tarafından durduruldu. Elbet bir hesabı vardır diye düşünüyorum eğer Marco düşerse müttefikleri koruyacak über adam yok. Teach karaktersizi delikanlı gibi 1vs1 de çıkmaz ki ,bakınız bütün tayfanın Shirohigeye saldırması. Luffy veya herhangi karakterli bir korsan öleceğini dahi bilse tayfasından vs'ye müdahele istemez.
Birader sen benim dediğimi anlamıyor musun? Logia türleri saldırılarına Haki ekleyemiyor. Yetmediğinden değil, mecburiyetten. Adama neyle saldırırsan saldır, tank gibi. Meyvesi hemen iyileştiriyor. Haki kullanamadığı için de, mecburen kelepçe takmak zorunda kaldı. Bu sefer de anlamazsan, daha da açıklamam zaten.

Beyazsakal öldükten sonra, Teach Yonko koltuğuna oturmuşsa, Marco bir halt edememiş demektir. Bak gayet açık ve net bir cümle kurdum.

Kinemon'un ateşi kesmesi haki değil yalnız. Üstüne ilk bölümde görünen ve seri boyunca defalarca adı geçen bir şey haki. Son bölümde çıkmış gibi söyleyip de alakasız ithamlarda bulunman garip :( Hadi "busoshoku koka" için desen anlarımda haki kavramı için demen komik oluyor. Bu arada elbette batırdığı yerler olacaktır en büyük batağı da Marine Ford'dur. İlk toplama girişimi de Dof gibi duruyor.
Anlatamadım :D. Kinomonu derken şuana kadr kılıçla saldırı şekli olarak onu yeni gördük. ODA da bu korkutma A savunma B sadırı C dese bukezde bunları dıdıına kadar açıkaması grerekirdi. Hepsini haki atında toplayıp bişeyler uydurdu. Yoksa en basit luffy bunlrı nasıl öğrencekti :D. Düşün zoro kinomonu ateşi kestini görünce (brokta) merak etti.

Anlatamadım :D. Kinomonu derken şuana kadr kılıçla saldırı şekli olarak onu yeni gördük. ODA da bu korkutma A savunma B sadırı C dese bukezde bunları dıdıına kadar açıkaması grerekirdi. Hepsini haki atında toplayıp bişeyler uydurdu. Yoksa en basit luffy bunlrı nasıl öğrencekti :D. Düşün zoro kinomonu ateşi kestini görünce (brokta) merak etti.
Hala anlatamadın bence. A-B-C diye bahsettiğin şey haki ise saldırı hakisi yok.

aaron hotchner

Birader sen benim dediğimi anlamıyor musun? Logia türleri saldırılarına Haki ekleyemiyor. Yetmediğinden değil, mecburiyetten. Adama neyle saldırırsan saldır, tank gibi. Meyvesi hemen iyileştiriyor. Haki kullanamadığı için de, mecburen kelepçe takmak zorunda kaldı. Bu sefer de anlamazsan, daha da açıklamam zaten.

Beyazsakal öldükten sonra, Teach Yonko koltuğuna oturmuşsa, Marco bir halt edememiş demektir. Bak gayet açık ve net bir cümle kurdum.
Yanlışmı anladım yoksa dogrumu logia türleri saldırıya haki ekliyemiyor

Smoker paramecia imiş o zaman bunuda yeni öğrenmiş olduk :D

Ben de aklınca beni salak yerine koymak için Smoker'ın bu sahnesini ne zaman vereceğini bekliyordum, neyse ki çok geç kalmadın. Gözlerin görüyor ve beynin gördüklerini algılayabiliyorsa, Smoker'ın elinin normal halinde olduğunu fark edebilirsin. Okuduğunu anlamadığını zaten öğrenmiş oldum.

Smoker paramecia imiş o zaman bunuda yeni öğrenmiş olduk :D

Mesela kizaru lazerine haki ekledimi yada akainun o dev magma yumruğu hakilimi yada croconun sablesinde hakimi var bak bunlar yıkıcı ve belli bir alanı yok edebilecek güçte logia saldırıları. Smoker açıkça yumruk atıyor. Dumanını daha çok hız ve rakibi çevrelemek için kullandığını gördüm saldırıları jutte veya tekme tokat şeklinde.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık