Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Amiraller vs. Savaş Lordları

Kazanan kim olur?

• Kullanılan toplam oy
    73
Marco mis gibide Amiral+ seviyesidir.Gençliğinde olsa Kizaruyu alır dediğiniz adam Marco'yu alamamış , evet Marco'nun haki seviyesi belki Akaiunun boushoku savunmasını aşamadı ama Akaiunun bousuda Marconunkini aşamadı.

Ayrıca Akainu amiral seviyesi değil Yonkou seviyesi bir adam olduğunu Aokiji'nin canını bağışlayarak kanıtlamıştır , bunun anlamıda Marco'da Yonkou seviyesi boushoku defans ve Amiral seviyesi atak gücü var(Kuzan ve Aokijiye vurlabilmiştir).

Ben Yonkou seviyesi görüyorum hadi siz amiral seviyesi deseniz mangaka'nın kendisi yonkou seviyesi görüyor.
Yorumlara bakıyorum Dof çok rahat Marco'yu alıyormuş :gamyon: Dofta öyle bir güç varsa Kaiodan niye korksun akıl mantık var hepiniz de biliyorsunuz Luffy'den hayatının dayağını yicek.

Israr ediyorum Akainu o listeyi tek başına komple katleder çünkü Akaiunun boushokusunu aşabilcek adam yok hadi oldu da Mihawk aştı diyelim. Akainu , Shirohigenin Deprem + Hakili bisentosunu ayağıyla durdurdu zaten bunun üstünede konuşmaya gerek yok.

Marco mis gibide Amiral+ seviyesidir.Gençliğinde olsa Kizaruyu alır dediğiniz adam Marco'yu alamamış , evet Marco'nun haki seviyesi belki Akaiunun boushoku savunmasını aşamadı ama Akaiunun bousuda Marconunkini aşamadı.

Ayrıca Akainu amiral seviyesi değil Yonkou seviyesi bir adam olduğunu Aokiji'nin canını bağışlayarak kanıtlamıştır , bunun anlamıda Marco'da Yonkou seviyesi boushoku defans ve Amiral seviyesi atak gücü var(Kuzan ve Aokijiye vurlabilmiştir).

Ben Yonkou seviyesi görüyorum hadi siz amiral seviyesi deseniz mangaka'nın kendisi yonkou seviyesi görüyor.
Yorumlara bakıyorum Dof çok rahat Marco'yu alıyormuş :gamyon: Dofta öyle bir güç varsa Kaiodan niye korksun akıl mantık var hepiniz de biliyorsunuz Luffy'den hayatının dayağını yicek.

Israr ediyorum Akainu o listeyi tek başına komple katleder çünkü Akaiunun boushokusunu aşabilcek adam yok hadi oldu da Mihawk aştı diyelim. Akainu , Shirohigenin Deprem + Hakili bisentosunu ayağıyla durdurdu zaten bunun üstünede konuşmaya gerek yok.
Akainu, Marco'ya Busoshoku Haki ekli bir saldırı yapmadı. Aç baştan oku, ne demek istediğimi anlarsın.

Amiral'e her vurabilen Amiral seviyesi oluyorsa, Luffy ve Apoo'da Amiral seviyesi olmalı. Dediğin cümlenin mantığı bu.

Gorosei kendince bir yorum yapmış. Sonuca bakınca, Yonko seviyesinde olmadığı açıkça görülüyor. Teach, Beyazsakal'dan kalan adaları leblebi gibi toplarken, Yonko seviyesi olduğu iddia edilen Marco nedense ses çıkarmamış.

O savaşta hakiyle vurmazsa ne zaman vurucak ? Bu adamlar hergün kapışmıyorki amaç zaten Whitebeard tayfasını yok etmek haki kullanmadığı kanısına nasıl varıyorsun ve oda o zamanlar kokayı elleri siyahlaştırarak çizmiyordu ha sen şimdi bana desen sen nerden biliyorsun , kullanmamış olması saçmalık ötesi bir durum derim adam uğruna Teachi dahi es geçtiği Luffy'i öldürürken 2 defa Marco tarafından engellendi orada haki kullanmıcaksa o hakiyi alıp çöpe atsın o zaman.

Şimdi kurgu gereği Teach zaten yonkou olucaktı aşikar burdaki kıstas Marco babasını kaybettikten sonra hayata küsüp Reyleigh gibi kabuğuna mı çekildi yoksa Teach'e karşı yenildimi.Rayleigh dostunun evladı idam edilirken gitmedi ha gitseydi Kizaruyla veya Aokiji kafa kafaya kapışmıcak mıydı ?

O savaşta hakiyle vurmazsa ne zaman vurucak ? Bu adamlar hergün kapışmıyorki amaç zaten Whitebeard tayfasını yok etmek haki kullanmadığı kanısına nasıl varıyorsun ve oda o zamanlar kokayı elleri siyahlaştırarak çizmiyordu ha sen şimdi bana desen sen nerden biliyorsun , kullanmamış olması saçmalık ötesi bir durum derim adam uğruna Teachi dahi es geçtiği Luffy'i öldürürken 2 defa Marco tarafından engellendi orada haki kullanmıcaksa o hakiyi alıp çöpe atsın o zaman.

Şimdi kurgu gereği Teach zaten yonkou olucaktı aşikar burdaki kıstas Marco babasını kaybettikten sonra hayata küsüp Reyleigh gibi kabuğuna mı çekildi yoksa Teach'e karşı yenildimi.Rayleigh dostunun evladı idam edilirken gitmedi ha gitseydi Kizaruyla veya Aokiji kafa kafaya kapışmıcak mıydı ?
Birader, Logia tabanlı saldırıların belli bir biçimi olmadığından, içine Haki ekleyemiyorsun. Adamla ilgisi yok, yapılması mümkün olmayan bir şey zaten.

Marco beş para etmez adamın teki o zaman. Kendisine ihanet eden, babasını öldüren ve topraklarını elinden alan adamı durdurmak için hiçbir şey yapmamış demektir. Yaptıysa da, görünüş itibari ile yenilmiş. Akainu'dan kaçan Teach'e yenilen Marco, Amiral alacak güçte değil demektir.

Bana o zaman Akaiunun neden Marco'ya hakisiz bir saldırı yaptığını izah eder misin ? Saldırının anlamsız olacağını bile bile yapmanın amacı nedir peki eğer hakisi yetseydi elbet kullanırdı diye düşünüyorum.Kizaru neden kairoseki kelepceye ihtiyac duydu cevabı basit aşamıyorlar boushokuyu.
Marco neden karaktersiz olsun Teach'e doğru taarruza geçerken Shirohige tarafından durduruldu(Öleceğini bildiği için varis atadı herkesin güvenliği için). Elbet bir hesabı vardır diye düşünüyorum eğer Marco düşerse müttefikleri koruyacak über adam yok. Teach karaktersizi delikanlı gibi 1vs1 de çıkmaz ki ,bakınız bütün tayfanın Shirohigeye saldırması. Luffy veya herhangi karakterli bir kaptan öleceğini dahi bilse tayfasından vs'ye müdahele istemez. Tayfanın zaten kaptanı ölmüşse o tayfa bitmiştir , Marco tek başına gidip 10 kişiye saldırıp kendini öldürtmesini mi bekliyorsun Marco mazlumun hakkını koruyordur ben buna eminim.

De mi ya hep böyle kolay yoldan iş hallediyor zaten. Konuyu dağıtıp dağıtıp saçma sapan bir başlık altında toplayıveriyor. Ah ODA ah..
:D ortaya bişe uydurcaktı, kinomonun ateşi kesmesi gibi , ortaya farklı farklı şeyler atacana tek başlık altında topadı. ODA da insan sıvamıyacak diye bişe yok , çok önceden bitecek bi seriyi uzatması bunu yaparkende bazı şeyleri sıvamaması saçma olur. Ha sen adam geleceği gördü, en 20 yıl gidecek bi hikaye yaptı diyorsan , sana iyi uykular...

:D ortaya bişe uydurcaktı, kinomonun ateşi kesmesi gibi , ortaya farklı farklı şeyler atacana tek başlık altında topadı. ODA da insan sıvamıyacak diye bişe yok , çok önceden bitecek bi seriyi uzatması bunu yaparkende bazı şeyleri sıvamaması saçma olur. Ha sen adam geleceği gördü, en 20 yıl gidecek bi hikaye yaptı diyorsan , sana iyi uykular...
Kinemon'un ateşi kesmesi haki değil yalnız. Üstüne ilk bölümde görünen ve seri boyunca defalarca adı geçen bir şey haki. Son bölümde çıkmış gibi söyleyip de alakasız ithamlarda bulunman garip :( Hadi "busoshoku koka" için desen anlarımda haki kavramı için demen komik oluyor. Bu arada elbette batırdığı yerler olacaktır en büyük batağı da Marine Ford'dur. İlk toplama girişimi de Dof gibi duruyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık