Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Amiraller vs. Savaş Lordları

Kazanan kim olur?

• Kullanılan toplam oy
    73
marconun savunma gücü yonko seviyesinde ama adamın saldırı gücü shicbukai levelinde kaldıgı için asagı yukarı bir amiral diyebiliriz ;) adamı kücümseme gorosei bile yonkolarla ismini aynı anda bir arada kullandı.yani dikkat et mangaka kullandı.

ordaki adamlar marco dısında,hatta ivankov,jinbei,crocodile,vista.hepsi standart shiciler.hatta tümen komutanlarının cogu bizim shicilerin güclülerine yenilirler.

wbnin 5 savas gücü varmıs kendisi haric.marco,ace,jozu,thatch,teach.komutan degilken bile wbnin en önde gelen üç adamından biriymiş teach.adam giderken thatchi öldürüyor,aceide tayfadan koparıyor.ve orada jozuda yok.ee geriye kalanlar ne yapsın bir amirale ? haki bilseler ve hakili mermiyle saldırsalar bile akainu her yeri lawa bogar yine vucuduna darbeyi ulastırmaz.ha o grup isshoyu alırdı ama akainuyu alamaz.

e.oda, dünyanın en güclü ve en yüksek saldırı kabiliyetine sahip adamının yanına, iki tane serinin en iyisi diyebilecegimiz, defans meyvelerinden vermiş ve bodyguard tayin etmiş.onları cıkar, zaten acete tutsak, teachte yan çizmiş,işte o zaman senin dedigin oluyor.ama o 4ünü ayırıcaksın,biri yonko,digerinde kk potansiyeli var.öbür saydıgım 2 side hangi yonko tayfasına gitseler ilk 3 e oynarlar.
Bana aşağı yukarı amiral levelinde diyebiliriz diyebilirsin ama bana göre çok abartmış oluyorsun. Bu ve arkasında abartıyorum 20 kişi daldılar Akainu'ya. Sonuç belli. :S

Marco gibi bir adamı nasıl küçümsüyorsun ben şaşıyorum. Bu adam 3 amiralin de karşısına çıkıp ikisini de devirmeyi başarmış bir adam ama hala gücü sorgulanıyor garip. Akainudan örnek vermişsin de şuan 4 İmp veya Dragon hariç hangi karakter o azmana bir şey yapabilir? Marco bu seride baya baya güçlü bir karakterdir. Uçmak bütün insanlığın hayali ama sanırım senin hayallerini kapsamıyor:eek:
Akainu'dan örnek vermesinin nesi tuhaf? Akainu da bir Amiral olduğuna göre, gayet örnek verilebilir.

Mihawk reis farkını koysa bile, takım arkadaşlarında Dof harici çokta yararlı birini göremiyorum.
Kuma falan Kizaru bitiriverir işini.
2 yıl önceki BB tek bir açık yemesine bakar, vücuduna law yedikten sonra hiçbir şey olmamış gibi kalkamaz heralde.
Orta zorlukla amiraller alır diyorum.

Marco'nun tek yaptığı şey savaş boyunca kalkan olmaktı. Hiçbirşeyi durduramadı sadece kalkan oldu. Bir kalkanla ne kadar hasar verebilirsen o kadar verdi.
Savaş boyu kalkan oldu filan diyorsun da bu adam ne Lordlarla nede koramirallerle savaştı tek yaptığı sizin deyiminizle amiralleri durdurmak oldu. Ama siz bunu küçük görüyorsunuz Ray'san Kizaru durdurunca biraz daha genç olsa alınır deniliyor ama Marco aynı amirali durdurunca sadece kalkan görevi yapmış oluyor garip.(Sözüm sana değil:))

Edit:mad:Smoker
Abi versin Akainu örneğini benim için bunda sorun yok ama o azman karşısında çaresiz kaldı diye öbür yaptıkları unutuluyor veya küçümseniyor. Biz hep demiyormuyuz Op da A B'yi yendi B DE C'i yendi diye A da C'yi kesin yener diye bir kural olmadığını. Ama arkadaşlar o azmana kaybetti diye adamı çöpe atıyorlar.

Marco Akainu ve Kizaru'ya zerre zarar veremeyen adam. Yanında Jozu hariç tayfası olmasına rağmen yine de Akainu'yu indiremiyor. Böyle bir adama amiral seviyesinde denmez yapmayın.

Savaş boyu kalkan oldu filan diyorsun da bu adam ne Lordlarla nede koramirallerle savaştı tek yaptığı sizin deyiminizle amiralleri durdurmak oldu. Ama siz bunu küçük görüyorsunuz Ray'san Kizaru durdurunca biraz daha genç olsa alınır deniliyor ama Marco aynı amirali durdurunca sadece kalkan görevi yapmış oluyor garip.(Sözüm sana değil:))
Rayliegh Kizaru'yu durdurunca eğer eski gücümde olsaydım diğerlerine de yardım edebilirdim "kendi" diyor. Sence o yargıyı yapamayacak kadar güç okuma sıkıntısı olan biri mi Rayliegh? Üstüne Marco "tek bir dikkat dağınıklığında" gücünün doruklarında, atarının son seviyesindeyken paketleniyor. "Kendi seviyesindeki" adamların ataklarını durdurup öteye itmekten başka ne yaptıysa savaş boyunca Marco ben görmedim. Gerçi o savaşı da çok sevmem çok açık noktası var.

Edit: Konu hakkında da kararsızım. Mihawk'ın ne kadar etki bırakabileceğine göre dengelerin değişeceğini düşünüyorum. Görmeden birşey diyemem.

Tamam işte sende diyorsun adam amirallerin ataklarını durdurup onları geri püskürtebiliyor yani amiraller adamın savunmasını geçemiyorlar manasına gelmiyor mu? Benim anlatmakn istediğim Marco amiral almaz ama ne Dof'a nede Mihawk hariç(ondanda emin deyilim) bir Lorda kaybetmez.

Tamam işte sende diyorsun adam amirallerin ataklarını durdurup onları geri püskürtebiliyor yani amiraller adamın savunmasını geçemiyorlar manasına gelmiyor mu? Benim anlatmakn istediğim Marco amiral almaz ama ne Dof'a nede Mihawk hariç(ondanda emin deyilim) bir Lorda kaybetmez.
Bence Dof'a kaybeder ama kişisel görüştür burası birşey diyemem.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık