Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Amiraller vs. Savaş Lordları

Kazanan kim olur?

• Kullanılan toplam oy
    73
Hadi Mihawk amiral seviyesi olsun sizi mi kiricam , Fujitora ile kapissinlar. Doflamingo' yada Kuzan' i verdim. Simdi supernova seviyesini cok asmayan Law , Moria , Crocodile ve Buggy ede Supernova avcisi Kizaru'yu verdim. Aralarindan sadece Law ve Crocodile belki hasar verebilir ki nerdeyse hic sanmiyorum. Geriye Hancock , Kuma ve Teach karsisindaki Akainu var. Teach , Ace ile kafa kafaya iken Akainu nerdeyse tekte aldi.Meyvesinide dusunursek cok rakibe karsi hata yapmak istemeyen Akainu buyuk bir ihtimal tek lav yumrugu vurabildigi takdirde saf disi birakir. Hancock kral hakisi olan biri ve eminim ki vurabilicektir. Yalniz Smoker varrr , Akainu var. Marco , Vista tutan Akainu ' ya , deprem yumrugu yiyen Akainu' ya Hancock vursa nolur , vurmasa nolur. Kuma buyuk tehlike. Akainu icin celigi eritmek tek yumrukta olsa ugrastiricagi kesin. Tahminimce yetenegi sayesinde sona kalan olur. Yalniz Akainu yakaladigi takdirde ki meyvesi ve hakisi sayesinde olasi bir durumda lazer vese bile kalkacaktir , kaybetmez.

Simdi , Fuji Mihawk i ezer ama hadi berabere kalsinlar. Aok ve Dof olayida acik bile olsa hadi Aok dikkatsiz davrandi ve yenmeden once kolu koptu. Kizaru konusunda sanirim cizip almaz ki Marineforde ta tirnagi bile cizilmedi Marco' dan yedigi cokta onemli olmayan tekmeyi saymazsak. Simdi , Akainu karsisinda , Teach , Kuma , Hancok hadi kaybetmis ama Akainu yu hastanelik etmis olsun ( 1 manga bolumu sonra kalkar o ama neyse )

Elimizde sapasaglam Kizaru ve Kolsuz Aokiji var ki bu sadece shichibukai fanlari rahat etsin diye ortaya cikan torpilli sonuc. Bu Kizaru ve kolsuz Aokiji , herhangi bir yonkou ya denktir. 2 sini ayni anda alabilecek Yonkou oldugunu dusunmedigim gibi , 2 sinin yonkou alabileceginden emin olamadigimdan denk diyorum. Tabi ki yonkou denen olay tayfa ile beraber bir olusim orasi ayri.

Bu arada 4 amiralde alan etkili yikici saldirilar yaptigi icin 4 u ayni anda saldirdiginda o meydanda Kuma , Mihawk , Dof ve belki Hancok disinda ayakta kalan olmaz bence ama Shichi fanlari rahat etsin.

Planı law yaparsa tehlikeli olurlar. Yani room'un içinde bu 14 kişi kapışırsa en kritik yerlerde law'ın müdahaleleri ile kazanılanabilir gibi sanki. Law'ın müdehalelerinden kastım ışınlanaması adamları yer değiştirmesi filan. Uzun bir süre savaşırlar ama galip çıkmaları zor gibi sanki lord'ların. Amirallerin güçleri fazla epik...

O atılan meteor ile bile fuji 3-4 tane lordu direk eksiltir bence listeden zaten. Kizaru'nun yasakani no magatama'yı da tutacak birisi yoktur lordlar arasında. Dof, mihawk, hancock filan saldırıdan kaçabilecek karakterler. Kuma'da var tabi bu listede ama law, croco (gerçi logia ama), buggy, jinbei bile o saldırdan kurtulmaları imkansıza yakın. Aokiji, dondurma yapma özelliği ile sağ kalanlardan croco'yu tekliyebilir. O hızı ve gücü ile. Akainu'yu sal aralarına, bak bu kuma, Dragon'un adamıymış de. Bilindiği gibi "Dragon" lafını duyan bir akainu saatte 1.500 km hızla karakter harcıyabilecek bir power up alıyor :D.

Amiraller alır be bunları diyorum en son olarak.

Akainu varken zor ama yinede Lordlar alır gibi.
Aklı başında bi Kuma, 3 hakili Dof,En iyi kılıç ustası,Teach (çok açık versede çabucak gidecek bi karekter değil) diğerleride ortamı hazırlarsa Lordlar alır.

2 yıl önce ki BB ise tartışamaya gerek bile yok. Amiraller alır. 2 yıl sonra ki BB olunca iş zorlaşır ama yinede amiraller kazanırdı.

Açıkcası lordlar güçümsenmiş gibi gözüküyor. Mihawk,Dof,Hancock, Kuma,Law ve Teachin güçlerini düşünürsek baya iş yaparlar ki çoğunun tam olarak güçlerini limitlerinin sonuna kadar kullandıklarını görmedik bile. Buggy ve Moria nın iş yapabilecegine inansam lordlar alır zorda olsa derdim ama o da baya zor. Kararsızım kaldım diyelim.

Shichibukailer Amiralleri alamaz. Benim kendi gorusume gore shichilerde amiral seviyesine yakin Dof ve Kuma var. Birde amirale denk veya alabilir diye gördugum Mihawk var. Bence shichilerin hic sansi yok.

Dün bende amiraller alır dedim ama

Dof ve Mihawk'ın amiral seviyesi olması bilinmeyen adamın amiral seviyesi olması
üstüne Kuma - Hancock ve Law [ Buggy'i sayma ]

Büyük ihtimal Schiler zorla da olsa alırlar gibi geliyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık