Seride değil sizin hayaller aleminizde öyle.Akainu=Mihawk>Amiral>yonkou=gorosei>kutsal sövalyeler. Serideki güç dengesi şuan böyle.
Luffy>> All tek doğru şu an.Akainu=Mihawk>Amiral>yonkou=gorosei>kutsal sövalyeler. Serideki güç dengesi şuan böyle.
Vur dedik öldürdün sende.Şu kesin ki kutsal şövalyelerin her biri h.haki sahibi. En zayıfları Kaidou ve Linlin'i tokatlar geçer gibi. Daha aşağı çıkmaları sağlıklı olmaz.
İlerde açılacak güzel bir vs. konusu. Bunu unutturma açalım.Gorosei, Akainu'ya dedi ki; siz buz dağının görünen kısmısınız. Demek ki 5 gorosei + 9 şövalyede iş var.
5 gorosei + 9 şövalye > 3 amiral + 7 shichibukai
Boş değiller zaten ama hepsinin aşırı güçlü çıkacaklarını nedense zannetmiyorum. Oda pek altını dolduramıyor böyle şeylerin. Ondan böyle düşünüyorum sanırım.Hükümetin görünen yüzüsünüz derken kendilerini Im-sama ve şovalyeleri kastediyordu bizim ihtiyarlar.Im-sama’nın Sabo’yu teklemeyi bırak neredeyse Ace gibi bir anda öldüreceğini düşünürsek adamlar boş konuşmuyor görünüyorlar.Fakat denizcilerin iradesini de yabana atmamak lazım.Hükümetle karşı karşıya gelseler ölene kadar dövüşüp diş geçirirler.
Haklı yorumlara canımız feda.Ben bu kadar hakkaniyetli bir yorum görmedim.Şu kesin ki kutsal şövalyelerin her biri h.haki sahibi. En zayıfları Kaidou ve Linlin'i tokatlar geçer gibi. Daha aşağı çıkmaları sağlıklı olmaz.
Kaidou ve Linlin derken teke tek yenerler demek istemedim, ikisini birden tokarlarlar demeye getiridim. Bu adamlar kutsalların içinde kutsallar. Dünyanın zirvesi bunlar olmalı. Her biri için Lufi, Dragon, Mihawk gibi yonkou üstü adamlar rakip olarak çıkar ancak.Vur dedik öldürdün sende.Kaido ile herkes aşık atamaz.Ama Linlin konusunda haklısın ben Im olsam Linlin’i yere yatırmayanı şovalye yapmazdım.
![]()
Sen trol müsün?Akainu=Mihawk>Amiral>yonkou=gorosei>kutsal sövalyeler. Serideki güç dengesi şuan böyle.