Üye silindi 1004
Kid'in işi Apoo olduğundan baya kolaylaştı tabii. Apoo'yu Luffy'nin zurna sevdası sayesinde soteye çekti.@Alpamis @Yubashiri-sama
Luffy ve Zoro'ya takıldık; Kid'in, Luffy işimizi kolaylaştırıyor lafını atladık. XD
Kid'in işi Apoo olduğundan baya kolaylaştı tabii. Apoo'yu Luffy'nin zurna sevdası sayesinde soteye çekti.@Alpamis @Yubashiri-sama
Luffy ve Zoro'ya takıldık; Kid'in, Luffy işimizi kolaylaştırıyor lafını atladık. XD
Aynen, bu da güzel. Buraya dikkat ettim. Manyak herif.Arka plandaki olayları güzel işledi bu bölüm. Bu kısımda iyi mesela.
@Alpamis @Yubashiri-sama
Oda ilk saldırıda hasarı abartıp sonra etkisini hafifletebiliyor. Klasik. Şaşırmadım.Apoo nun verdiği yara ne ara iylesti zoro dan o kadar kan aktı ama sonraki sahnede sanki ufak bir ciziki yemiş gibi luffyi kucağna alıp uzaklaşıyor.?
Bir sonraki bölüm bilinç kaybı gelecek zaten ama zurnacı Apdullah emmidenDüşünüyorum da. Şu bölüm Luffy ve Kid aynı şeyi yaptılar. Gizli gizli ilerlemeleri gerekirken kızdıkları adamlara saldırdılar.
Önümüzdeki bölüm Kid de bilincini yitireceği bir darbe almazsa gözümde net şekilde Luffy'den üstün çıkacak.
Arc sonu Oda zaten Luffy'yi öne çıkarmak için yırtınacağı için sonrasında ne çizdiği umrumda değil, önümüzdeki bölüm o bilinç kaybı gelecek, kaçarı yok Oda!
Kaido ile dövüşmesini istiyorum bayağı.Zoro'nun, Kaido ile dövüşmeyi hedefliyor gibi görünmesi heyecan verici ama Oda'ya güven olmaz. Bugün bir şey söyletir, yarın başka bir şey yaptırır.
Queen'e vurup da kan alırsa forumdaki herkese benden çay.Tanınmaması gerekiyordu ya. En son dayanamayıp açmıştı. Hatta Burgess o sayede tanıdı.
Bilemiyorum sanki bir yumruk atacak gibi geliyor Queen'e. Tabi, senin yazdığın daha olası.
Luffy'nin Chinjao için kullandığı saldırı kendisinin o zaman ki en güçlü saldırılarından.Tamam bende diyorum ki Luffy uyanışlı doff değil normal halinden güçsüz g2, g3 ile g4 ile hem normal halini hem uyanışı aşıyor.
Artık büyük şeyler yapması lazım yav. 10 senedir doğru düzgün dövüşmüyor adam.Kaido ile dövüşmesini istiyorum bayağı.