Anana da uzaktan zurna çalarım derse 3 rakamında el sıkışırlar.Daha önemli bir soru var Apo, Kata'ya kaç atar ? Bir bilemedin iki
Anana da uzaktan zurna çalarım derse 3 rakamında el sıkışırlar.Daha önemli bir soru var Apo, Kata'ya kaç atar ? Bir bilemedin iki
Zoro nasıl 10 saniye sonra kalkacaktı?Saatlerce uyudu herif.Luffy'nin baygın olması bir anlam ifade etmiyorsa Killer'da Zoro'ya hasar vermedi diyelim.Nasıl olsa 10 saniye sonra kalkacaktı
Ya kafa dede Dof seviyesi ya da Luffy, Dof seviyesi değil.
Kafa dede ile savaşırken g3 açtı en fazla g2,g3'le Doff seviyesi değildi zaten LuffyUlan Luffy ya Queen'den ya da Apoo'dan davul yapmazsan yazıklar olsun sana.
Luffy'nin bu huyu ne olacak? Dressrosa'da kafa dedeyle (Adı neydi la onun) dövüştün halbuki onun için Dof 2 saniye uğraşmazdı. Sonra sen gittin Dof ile dövüştün.
Bu nasıl iştir ben anlamıyorum. Nasıl bir güç dengesi(zliği)dir bu anlamadım.
Bir kere Ko olmadı tamam mı, 5 saniye gözlerini kapatmış, kollarını açmış ne var bunda ? insanlara rahatlayacakları zamanları bile çok görmeye başladınız, oynamıyorum ben Zoro kaçıyor
Yanık zurna sesi bazı insanları böyle coşturur işte kendinden geçirtir. Zoro yanık zurna sesi sevmediğinden kaçmak istiyor.Bir kere Ko olmadı tamam mı, 5 saniye gözlerini kapatmış, kollarını açmış ne var bunda ? insanlara rahatlayacakları zamanları bile çok görmeye başladınız, oynamıyorum ben Zoro kaçıyor
5. imparator ahahhaahhaEfsane bölümdü, Kidd son anda yetişmeseydi koskoca 5. İmparator tayfasını tek başına paketliyordu be
Luffy direkt Kaido'ya yaaaa King ile muhatap bile olmahahahahahBir kere Ko olmadı tamam mı, 5 saniye gözlerini kapatmış, kollarını açmış ne var bunda ? insanlara rahatlayacakları zamanları bile çok görmeye başladınız, oynamıyorum ben Zoro kaçıyor
Dof uyanış açar mıydı dede için? En basit saldırısıyla hallederdi. Luffy halledemiyorsa, sonra gidip Dof ile çarpışıyorsa burada bir dengesizlik var demektir. Mantık yürüterek açıklanamaz.Kafa dede ile savaşırken g3 açtı en fazla g2,g3'le Doff seviyesi değildi zaten Luffy