Ben de görüyorum dememiş ki herif, en güçlü kullanıcıları geleceği biraz da olsa görüyor demiş. Roger hakkında her şeyin sesini duyuyor dediğinde bu kendi duyduğu anlamına mı geliyor? HayırYalnız Rayleigh de geleceği görüyormuş.
Luffy onu komaya sokmuş, en son hala komada deniyorduCracker daha yeni yenildi ya. Çıkmaz daha o.
Snack former komutan değil mi. Komutan göndermiş hafife almamış Dofu indiren adamı.Yenik komutan göndermemiş yenilgisiz komutanı göndermiş kadın işte. Sende Cracker'ı Katakuriden güçlüdür diyordun sana da nerdesiniz ey diyorlar mı?Ben de görüyorum dememiş ki herif, en güçlü kullanıcıları geleceği biraz da olsa görüyor demiş. Roger hakkında her şeyin sesini duyuyor dediğinde bu kendi duyduğu anlamına mı geliyor? Hayır
Luffy onu komaya sokmuş, en son hala komada deniyordu
En son kardeşleri tarafından komada olduğu söylendi, hala iki seksen yatıyordur.
-----------------------------------
Arcın başında öncelikle en güçsüz komanderi yollarlar, ardından güçlüyü yollarlar falan diyorlardı(Sanji tekken 3 oynuyoruz), bundan dolayı Smoothie Kraker'den güçlüdür falan deniyordu. Aha işte Snack varken Kraker'i yollamış anası? Neredesiniz eyyyyy
Daha önce bir süpernovaya yenilen adamı başka bir süpernovaya mı yollayacaktı yani? Kadın garanti olsun diye Cracker'i yollamış, Oruç'a kadar gelen kişileri hep Snack karşılıyordu belki de. Hem artık tatlı komutanı da değil Snack.Ben de görüyorum dememiş ki herif, en güçlü kullanıcıları geleceği biraz da olsa görüyor demiş. Roger hakkında her şeyin sesini duyuyor dediğinde bu kendi duyduğu anlamına mı geliyor? Hayır
En son kardeşleri tarafından komada olduğu söylendi, hala iki seksen yatıyordur.
Arcın başında öncelikle en güçsüz komanderi yollarlar, ardından güçlüyü yollarlar falan diyorlardı(Sanji tekken 3 oynuyoruz), bundan dolayı Smoothie Kraker'den güçlüdür falan deniyordu. Aha işte Snack varken Kraker'i yollamış anası? Neredesiniz eyyyyy
Edit:
Şunu da eklemek lazım, Luffy bu enerjiyi nerede buluyor denmiş, adam saatlerdir g4'süz dövüşüyor Katakuri ile,
ruhsal enerjisini toplamıştır bu süreçte.
Cracker Katakuri'den güçlüdür demedim hiçbir zaman, Kraker'in armamenti Katakuri'den iyi olabilir dedim, hatalı çıktım.Snack former komutan değil mi. Komutan göndermiş hafife almamış Dofu indiren adamı.Yenik komutan göndermemiş yenilgisiz komutanı göndermiş kadın işte. Sende Cracker'ı Katakuriden güçlüdür diyordun sana da nerdesiniz ey diyorlar mı?
Adamda sağlam kemik kalmamıştır zaten. Son 30 saniyeyi güzel yapmış Toei.Luffy onu komaya sokmuş, en son hala komada deniyordu
Snack belki yeni uyanmıştır, bilemiyoruz.Ben de görüyorum dememiş ki herif, en güçlü kullanıcıları geleceği biraz da olsa görüyor demiş. Roger hakkında her şeyin sesini duyuyor dediğinde bu kendi duyduğu anlamına mı geliyor? Hayır
Edit:
Şunu da eklemek lazım, Luffy bu enerjiyi nerede buluyor denmiş, adam saatlerdir g4'süz dövüşüyor Katakuri ile,
ruhsal enerjisini toplamıştır bu süreçte.