Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 861: Mükemmel Oyuncu

Bölüm Nasıldı

• Kullanılan toplam oy
    155
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carmel ana aslında BigMom. Şuanki bigmomsa fotoğraftaki kadının ruh meyvesiyle yaptığı bir kuklası falan. Fotoğrafa dokunulunca asıl bedeni zarar görüyor. Hatta BM o hepimizin annesi derken kasteddiği şeyde bu olabilir.
The League of Extraordinary Gentlemen daki ölümsüz herif gibin.

Bege'yi bonney ile birlikte en zayıf süpernova olarak görüyorum. Kediden kaçması, Big Mom'dan korkup hemen emrine girmesi gibi tavırları bir nevi teach gibi gereksiz savaş istemediğini gösteriyor. Diğer taraftan Big mom'ın mekanında onun adamlarına sıkacak kadar gözü kara bir adam. Plan da yapmış ama Pekoms'un dediği gibi karşında bir yonkou var. Bege henüz bir yonkou ne yapar bizzat görmedi. Muhtemelen BM de birebir hiç dövüşmemiştir bu süre zarfında. WB gibi kalbi tekleyen bir yonkou'un gücünü Luffy bizzat gördü. Akainu, Kizaru, aokiji, mihawk gibi adamların büyük çapta ve yıkıcılıkta saldırılarına şahit oldu. Yani Luffy ben Big Mom'u yenerim diyorsa eyvallah dersin de Bege "ben plan yaptım indirecem onu" dersen adama gülerler. OP evreninde plan bir yere kadar, sonrası bam bam bam. Law'ın planı tak diye gitti. Her şey bir yana A. Çakarın dediği bir söz var.

AYIYLA YATAĞA GİRİLMEZ

Mantıken bakınca ruh meyvesinin olduğu seride ölümsüz olanın Kaido değil BM olması gerekirdi.Hortkuluk muhabbetini biraz değiştirip ölümsüz yapabilirdi ama yapmamış.Kaidonun ölümsüzlüğünü tatmin edici şekilde bağlaması gerek o yüzden bence.

Carmel ana senaryosunu az çok tahmin ediyorum.Eskiden ananın hayatını kurtaran yada idol olmuş birisiydi muhtemelen ve öldü.Mom da bu acıya fazla dayanamadı ve onu canlandırmaya uğraştı.Elindeki tek fotoyla.Ona kendi ruhundan verebildiği kadar verip sınırları zorladı daha çok canlı görünebilmesi için.O yüzden ruh enerjisinin büyük bir kısmı onun içinde savunmasız halde duruyor.Mühürlenmiş gibi ve bağlantılı ama savunmasız halde zarar görünce bağlantı kopup doğrudan ana bedeni etkiliyor.Mom ruh çekilmesi gibi zayıflıyor büyük enerji kaybına uğruyor.Tabii onun için psikolojik olarakta önemli.

Mangaka bizimkileri kaçıracaksa yada luffyi bir süre kafa tutacak biçimde dövüştürecekse bu handikap sayesinde yapabilir.

Bölümü anca okudum. Sanji'nin adamlığı tayfayı geride bırakıp karı kız için mutlu mutlu çiçek toplarken bitmişti zaten. Şu an rol yapıp yapmadığı, ciddi olup olmadığı pek önemli değil. Bu saatten sonra ağzıyla kuş tutsa sözlerimi yediremez bana. Zoro'daki ciddiyet, korsanlık, adamlıktan birazda şunda olsaydı keşke.

Bölüm güzel ama içi boş. Sanji yine uçmuş adamın beyninde sinir hücresi yerine sperm hücreleri var galiba . Tayfanında poposunda da pireler halay çekiyor, bage ve jimbe hariç herkes yatışda. Olaylara karşı 0 ciddiyet var bundan nefret ediyorum ace gibi bir kayıp daha verse belki aklı başına gelir luffynin.
Düğün yeri çok saçma geldi bana insan kapalı yerde yapar millet kaçmasın diye bunlar her yeri açık yerde yapiyor. Düğün başlasada 2 savaş görsek .
Benim düşünceme göre bu arc amaç için değil araç için kurulmuş sadece yol kitabesi kopyalanmasi ve sanjiyi geri kurtarmak için yapılmış ilk indirilecek kişi bence kaido .BM nin ineceğini düşünemediğim gibi düğündede power up almak veya meyve uyanmaktan öte birşey olmaz bunlarda BM yi indirmek için yeterli olmayacağından ona yakin olan 2 komutan ve geri kalanlarla olan savaşı işler oda bence.
BM iner ama denizciler veya başka bir imparator gelmezse inmez.
NOT:Sanji hadım edilsin kendini daha kolay geliştirir:D:D

Mantıken bakınca ruh meyvesinin olduğu seride ölümsüz olanın Kaido değil BM olması gerekirdi.Hortkuluk muhabbetini biraz değiştirip ölümsüz yapabilirdi ama yapmamış.Kaidonun ölümsüzlüğünü tatmin edici şekilde bağlaması gerek o yüzden bence.

Carmel ana senaryosunu az çok tahmin ediyorum.Eskiden ananın hayatını kurtaran yada idol olmuş birisiydi muhtemelen ve öldü.Mom da bu acıya fazla dayanamadı ve onu canlandırmaya uğraştı.Elindeki tek fotoyla.Ona kendi ruhundan verebildiği kadar verip sınırları zorladı daha çok canlı görünebilmesi için.O yüzden ruh enerjisinin büyük bir kısmı onun içinde savunmasız halde duruyor.Mühürlenmiş gibi ve bağlantılı ama savunmasız halde zarar görünce bağlantı kopup doğrudan ana bedeni etkiliyor.Mom ruh çekilmesi gibi zayıflıyor büyük enerji kaybına uğruyor.Tabii onun için psikolojik olarakta önemli.

Mangaka bizimkileri kaçıracaksa yada luffyi bir süre kafa tutacak biçimde dövüştürecekse bu handikap sayesinde yapabilir.
Bu senaryo olası gibi gözüküyor, Mom böyle zayıflarsa güzel olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık