Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 861: Mükemmel Oyuncu

Bölüm Nasıldı

• Kullanılan toplam oy
    155
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dövmelerin yılı ne Zorosu? Toplantı ve peşine Kaidou-Wano filan. Birinde Dragonun öbüründe Kaidonun dövmeleri konuşacak.
Wano bence Kaido değil zoronun arcı olcak. Kaido wanodan sonra dicek yeter ulan nedir bu çocuktan çektiğim sonra güm kaidoya. Benim kafama takılan shogun kılıç ustasıysa luffy kimle dövüşcek ? Ya zoroya saygı duyuyorum der kendisi dövüşmez yada shogun meyveli bişey çıkar kılıç ustası değildir yada meyve yönü baskındır.kaido vs sindede boşa jacke kılıç vermedi oda reis. Jack vs zoro üstündeki 2 komutandan birini marco alsa diğerini neko kid felan. Jack zoronunda üstündekiler ve kaido işi biraz karışık. Bu arada hükümet shickubai sisteminden kurtulmak istiyorsa luffyi salsın yeter 3 tanesi müttefik (jimbei hancock law ) 3 tanesini indirdi. Birinide (bugy) önceden indirmişti. Mihvaklada zaten zorodan bağlantılı :)

Wano bence Kaido değil zoronun arcı olcak. Kaido wanodan sonra dicek yeter ulan nedir bu çocuktan çektiğim sonra güm kaidoya. Benim kafama takılan shogun kılıç ustasıysa luffy kimle dövüşcek ? Ya zoroya saygı duyuyorum der kendisi dövüşmez yada shogun meyveli bişey çıkar kılıç ustası değildir yada meyve yönü baskındır.kaido vs sindede boşa jacke kılıç vermedi oda reis. Jack vs zoro üstündeki 2 komutandan birini marco alsa diğerini neko kid felan. Jack zoronunda üstündekiler ve kaido işi biraz karışık. Bu arada hükümet shickubai sisteminden kurtulmak istiyorsa luffyi salsın yeter 3 tanesi müttefik (jimbei hancock law ) 3 tanesini indirdi. Birinide (bugy) önceden indirmişti. Mihvaklada zaten zorodan bağlantılı :)
Kılıç ustası olunca Luffy niye dövüşmesin ki?
He Luffy'den güçsüzdür ve orada daha güçlü rakipler vardır falan o zaman belki Lawa, Law da başkasıyla meşgulse Zoroya bırakabilirler. Jinbei ölmez de gelirse o da Luffyden sonraki adama girişir.Yani Shogundan 3 tane daha güçlü adam olması lazım Zoro için. Gerçi daha Nekosu, İnusu, Marcosu falan da var ama yetişmediler varsayalım. Tabi bi olay olur da Zoro kendi girişmek ister ve Luffy izin verirse o iş başka. Shogunun daha ismi cismi yok ortada belki de sünepe herifin teki çıkacak. Güçlü de çıkabilir lafım yok ama hele durun bi belli olsun ismi cismi.
Wanoya giriş yapacak yahu niye Zoro yılı oluyor anlamadım. O zaten Sanjinin görünmemesine gelen tepkilere sebep bi durumdu ama haydi aynı tepki oldu desek en fazla 2018 için der onu. Bu sene Dünya Hükümeti toplantısı en önemli olay olacak.

bölüm ile ilgili bir yorumun yok mu? hakaret ve çirkin uslubündan başka?
Forum kurallarını aşmadığım sürece burada yaptığım yorumlara kimse karışamaz. Bölüm yorumumu daha önce yapmıştım zaten. Çok merak ediyorsan önceki mesajlara bakarsın. Ha, çok bir şey yazmadım orası ayrı.

Ben spoilerda hadım edilsin dedim de. Galiba sanji yi böyle seviyoruz... :). Iyi aktörlüğü kimin yaptığı Puding'in gerçek düşüncesine rağmen nasıl endiselendiginden anlayabiliriz. Belki de sanji nin acaba orada gördüğüm mu hataydı demesi puding in çok iyi rol yapmasıydı... Brook iyi uyudu Big Mom ile o yüzden uyuyanlar karesinde gösterilmemiş olabilir. Ama bir bit yeniği mi var bilemem. Şimdilik aklıma takılan noktalar bunlar.

Ben spoilerda hadım edilsin dedim de. Galiba sanji yi böyle seviyoruz... :). Iyi aktörlüğü kimin yaptığı Puding'in gerçek düşüncesine rağmen nasıl endiselendiginden anlayabiliriz. Belki de sanji nin acaba orada gördüğüm mu hataydı demesi puding in çok iyi rol yapmasıydı... Brook iyi uyudu Big Mom ile o yüzden uyuyanlar karesinde gösterilmemiş olabilir. Ama bir bit yeniği mi var bilemem. Şimdilik aklıma takılan noktalar bunlar.
O zaman aktör değil aktris yazardı.

Sanji bildiğin yaşayarak oynuyor hiçbirşey olmamışçasına oynuyor.Oscar'ı alır Baba gibi oynuyor. :D Hafızayı kısa süre silmiş sanki unutmuş herşeyi öyle davranıyor.Bölümdeki atıf bence ona.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık